Слово про життя і речі


           

 

Трохи Віри

        Що таке Віра? За своє життя я зробив понад 1000 проектів. Кожен проект, який я бачив, закінчився в моїй голові, і майже кожен проект вийшов таким, яким я його бачив. Віра – це бачити відповідь на наші молитви. Ми бачимо своє зцілення; ми бачимо, як наші рахунки оплачені, і ми бачимо, як наші діти служать Господу. Павло сказав: «Віра є основою того, на що сподіваються, доказом того, що не бачимо».

     Ісус сказав: «Хто скаже цій горі: «Зійди й кинься в море», — і не сумнівається, але вірить, у нього це буде». Ісус говорив про гори в нашому житті. Деякі наші гори маленькі, як кротовини. Деякі з них дуже великі, як велика гора. Коли лікар каже, що у нас рак, це велика гора, але ми не повинні приймати все, що хтось говорить нам чи про нас.

     В Японії був сирітський будинок, який був поруч із океаном, але вид закривала гора. Діти сирітського будинку буквально сприйняли слова Ісуса, помолилися і попросили Бога прибрати гору, яка закривала їм огляд. Уряд Японії збирався побудувати аеропорт, але землі не вистачило, і вони вирішили побудувати його в морі. Вони отримали сміттєзвалище для цього проекту з гори, яка закривала вид на дитячий будинок.

     Віра приходить від слухання, а слухання від слова Божого. Найбільше насіння в світі отримане з пальми кок-де-мер і знаходиться лише на Сейшельських островах біля узбережжя Африки. Насіння може вирости до 50 фунтів. Ісус сказав, що якщо ми маємо віру гірчичного зерна, ми можемо зрушити гору з дороги. Гірчичне зерно — це найменше зерно, відоме людині. Нам просто потрібно трохи віри.


     Нова версія короля Якова
Марка 11:23 «Істинно кажу вам: хто скаже до цій горі: «Зійди й кинься в море», і не сумнівається в серці своїм, але вірить, що те, що він каже, станеться, той матиме все, що скаже.

     Нова версія короля Якова
Євреїв 11:1 ¶ А віра є підставою сподіваного, доказом речей невидимого.