Λίγα λόγια για τη ζωή και τα πράγματα


           

 

Λίγη Πίστη

          Τι είναι η Πίστη; Στη διάρκεια της ζωής μου έχω κάνει περισσότερα από 1000 έργα. Κάθε έργο που είδα ολοκληρώθηκε στα μάτια του μυαλού μου, και σχεδόν κάθε έργο έγινε όπως το είδα. Πίστη είναι να βλέπουμε τις προσευχές μας να απαντώνται. Βλέπουμε τη θεραπεία μας. βλέπουμε τους λογαριασμούς μας να πληρώνονται και βλέπουμε τα παιδιά μας να υπηρετούν τον Κύριο. Ο Παύλος είπε η πίστη είναι η ουσία των πραγμάτων που ελπίζουμε, η απόδειξη των πραγμάτων που δεν φαίνονται.

     Ο Ιησούς είπε: Όποιος λέει σε αυτό το βουνό: Απομακρυνθείτε και ρίξτε στη θάλασσα, και δεν αμφιβάλλει, αλλά πιστεύει, θα το έχει. Ο Ιησούς μιλούσε για τα βουνά στη ζωή μας. Μερικά από τα βουνά μας είναι μικρά, σαν μώλους. Μερικά είναι πολύ μεγάλα, σαν μεγάλο βουνό. Όταν ο γιατρός λέει ότι έχουμε καρκίνο, αυτό είναι μεγάλο βουνό, αλλά δεν χρειάζεται να δεχόμαστε όλα όσα λέει κάποιος σε εμάς ή για εμάς.

     Υπήρχε ένα ορφανοτροφείο στην Ιαπωνία που ήταν κοντά σε έναν ωκεανό, αλλά η θέα ήταν φραγμένη από ένα βουνό. Τα παιδιά του ορφανοτροφείου πήραν κατά γράμμα τα λόγια του Ιησού και προσευχήθηκαν και ζήτησαν από τον Θεό να απομακρύνει το βουνό που τους εμπόδιζε τη θέα. Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας επρόκειτο να κατασκευάσει ένα αεροδρόμιο αλλά δεν υπήρχε αρκετή διαθέσιμη γη και αποφάσισαν να το χτίσουν στη θάλασσα. Πήραν τη χωματερή για εκείνο το έργο από το βουνό που εμπόδιζε τη θέα στο ορφανοτροφείο.

     Η πίστη έρχεται με την ακοή και η ακοή από τον λόγο του Θεού. Ο μεγαλύτερος σπόρος στον κόσμο προέρχεται από φοίνικα και βρίσκεται μόνο στα νησιά των Σεϋχελλών στα ανοικτά των ακτών της Αφρικής. Οι σπόροι μπορούν να αυξηθούν σε περίπου 50 κιλά. Ο Ιησούς είπε ότι αν έχουμε την πίστη ενός κόκκου μουστάρδας μπορούμε να απομακρύνουμε το βουνό. Ο σιναπόσπορος είναι ο μικρότερος σπόρος που γνωρίζει ο άνθρωπος. Χρειαζόμαστε μόνο λίγη πίστη.


     Νέα έκδοση King James
Μάρκος 11:23 Διότι, βεβαίως, σας λέω, όποιος λέει σε αυτό το βουνό: Απομακρύνσου και ρίχτηκε στη θάλασσα, και δεν αμφιβάλλει στην καρδιά του, αλλά πιστεύει ότι αυτά που λέει θα γίνουν, θα έχει ό,τι πει.

     Νέα έκδοση King James
Εβραίους 11:1 Τώρα η πίστη είναι η ουσία των πραγμάτων που ελπίζουμε, η απόδειξη των πραγμάτων που δεν φαίνονται.