Слово про життя і речі


           

 

Любов

       Любов може бути дуже вибірковою. Ми вибираємо любити певну жінку чи певного чоловіка, щоб провести з ними життя. Але що таке любов? Я бачив, як люди говорили про проповідника після церковної служби. Інші пліткують про людей і родичів. Я чув, що люди люблять своїх рідних, але на відстані. Як, можливо, наступний стан.

      Але як бути з любов’ю Бога до нас? Він любить усіх без будь-яких застережень. Як сильно Бог нас любить? Він послав Свого Сина померти замість нас, щоб ми могли жити з Ним вічно. Щодо пасторів і проповідників, то вони є Божими помазанцями, і ми не повинні про них говорити. Саул намагався вбити Давида. Але Давид сказав, що не торкатиметься Божого помазаника, тому ми також повинні любити Божого помазанця (пастирів, проповідників, вчителів тощо).

      А як щодо інших християн? Чи можна про них говорити і пліткувати. Чи нормально пліткувати про іншу людину? НІ, ми повинні любити наших братів і сестер у Христі, тому що вони також є Божими помазанцями.

      А як щодо невіруючих? Вони бачать Бога, коли ми показуємо свою любов один до одного. Бог каже любити своїх ворогів, робити все більше, давати більше, ніж просять. Тому ми повинні проявляти любов до тих, хто нас оточує. Ми не можемо нікого ненавидіти на цій землі. Ми відображаємо Божу любов до кожного. Оскільки Бог є любов, ми з кожним днем ​​повинні ставати все більш схожими на Нього.


      Нова версія короля Якова
1 Івана 4:7 ¶ Улюблені, любімо один одного, бо любов від Бога; і кожен, хто любить, народжений від Бога і знає Бога.
 8 Хто не любить, той не знає Бога, бо Бог є любов.
 9 У цьому виявилася до нас любов Божа, що Бог послав у світ Свого Єдинородного Сина, щоб ми жили через Нього.