Слово про життя і речі


           

 

Резолюції

         Багато людей приймають новорічні обіцянки. Перший рік у новому році здається часом, коли нам потрібно почати життя заново. Ми починаємо новий рік з обіцянок сісти на дієту, позбутися шкідливих звичок, більше займатися спортом, бути кращими для своїх подружжя та багато іншого. Ми обіцяємо собі купити абонемент у спортзал і ходити щодня. Але проблема в тому, що це занадто великий стрибок. Якщо ми пропускаємо один день, наша рішучість зменшується, а якщо ми пропускаємо два дні, ми починаємо виправдовуватися й здаємось. Справді досягати прогресу означає робити маленькі, а не великі кроки. Ми починаємо з малого і просуваємося все вище. Один день на тиждень ходимо в спортзал. Приблизно через півроку ми можемо ходити в спортзал двічі на тиждень. Ми робимо невеликі зміни у своєму житті.

      Так само і з Богом. Він не робить великих змін у нашому житті, Він робить маленькі зміни, тут і там. Коли ми нові християни, ми приходимо до Господа з великим багажем. У нас ще багато дрібних гріхів. Він не наказує нам бути святими з самого початку. Він працює над дрібницями нашого життя. Потім ще більше речей і ще речей і ще речей, поки ми не прийдемо до місця і не будемо дивуватися, як ми туди потрапили. Кожного дня ми маємо ставати ближчими до Господа. Ми відмовляємося від речей цього світу і досягаємо речей Бога. Господь хоче стосунків з нами. Він хоче бути частиною нашого життя в усьому, що ми робимо. Він нас дуже любить і хоче дати нам набагато більше, ніж ми маємо на цій землі. Чим ближче ми до Бога, тим більше стаємо подібними до Нього. Треба робити маленькі кроки. Ми всі змінимося.


      Нова версія короля Якова
Филип’ян 3:20 Бо наше громадянство на небі, звідки й чекаємо Спасителя, Господа Ісуса Христа,
 21 Який перемінить наше скромне тіло, щоб воно було подібне до Його славного тіла, згідно з дією, якою Він може навіть підкорити Собі все.