Λίγα λόγια για τη ζωή και τα πράγματα


           

 

Santa

        Πριν από μερικά χρόνια, ένας φίλος μου, ο Len Wright, κλήθηκε να συναντήσει έναν άνδρα στο αεροπλάνο του στο Διεθνές Αεροδρόμιο Palm Beach. Ο άντρας ρώτησε τον φίλο μου αν θα ήθελε να παίξει τον Άγιο Βασίλη στο πολυκατάστημα Macy's στη Νέα Υόρκη. Ο φίλος μου έχει μια κοιλιά και μια λευκή γενειάδα και έχει παίξει τον Άγιο Βασίλη στο παρελθόν. Είπε ναι και του δόθηκε μια επιταγή 50.000 δολαρίων και τον μετέφεραν στη Νέα Υόρκη με το αεροπλάνο του άνδρα.

      Ενώ ο φίλος μου έπαιζε Άγιος Βασίλης, μια οικογένεια από το Μεξικό αποτελούμενη από τρία παιδιά, μια μαμά και έναν μπαμπά ήρθε στο vista Santa. Εξήγησαν ότι επισκέπτονταν τη Νέα Υόρκη και είχαν βρει τον Ιησού, και όλη η οικογένεια σώθηκε. Τα παιδιά ήθελαν να επισκεφτούν τον Άγιο Βασίλη, για να τον ρωτήσουν αν γνώριζε επίσης τον Ιησού. Εκείνος απάντησε και είπε: Ναι, γνώριζε τον Ιησού.

      Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια πολυάσχολη εποχή του χρόνου. Τρέχουμε βιαστικά αγοράζοντας δώρα, στολίζοντας τα σπίτια και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας και πηγαίνουμε σε πάρτι. Ξεχνάμε τι είναι τα Χριστούγεννα. Εστιάζουμε στη διασκέδαση που περνάμε. Ξεχνάμε ότι τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της γέννησης του Ιησού.

      Ο Ιησούς ήταν Θεός και ήρθε στη γη ως άνθρωπος. Ένιωσε όλα όσα νιώθουμε εμείς. Και αυτός πειράστηκε όπως εμείς, αλλά δεν αμάρτησε. Όταν πήγε στον σταυρό, πήρε τις αμαρτίες μας πάνω Του και πέθανε στη θέση μας. Αναστήθηκε την τρίτη μέρα. Πήρε επίσης τα κλειδιά του θανάτου και τον τάφο. Δεν είναι μωρό σε φάτνη. Είναι ο Σωτήρας μας. Τον τιμούμε όταν Του δίνουμε τη ζωή μας.


      Νέα έκδοση King James
Ιωάννης 3:16 Διότι τόσο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε τον μονογενή Υιό Του, για να μη χαθεί όποιος πιστεύει σε αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή.
  17 Διότι ο Θεός δεν έστειλε τον Υιό του στον κόσμο για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος μέσω αυτού.