Слово про життя і речі


           

 

Соска-пустушка

        Нашому онуку було 2-˝ роки, і він все ще користується пустушкою. Ми не намагалися відібрати його в нього, а сказали йому, що на наступний день його народження ми підемо через ту пустушку в смітник. Ми багато разів нагадували йому про те, що будемо робити, коли настане час. Приблизно за місяць до його дня народження, в неділю вдень, коли ми готували їжу на обід, наш онук вийшов зі своєї кімнати, підійшов до сміттєвого бака, підняв кришку, витяг з рота пустушку. , і викинув у смітник. Він посміхнувся нам, потім розвернувся і повернувся до своєї кімнати. Та соска більше не була потрібна.

      Дуже часто ми, християни, застряємо в нужденній частині життя, коли вже мали б перерости потребу в сосці, або, як сказано в Біблії, молоці дитинства. Ми залежні від інших людей, щоб допомогти нам у наших потребах. Ми звертаємося до консультантів за нашою допомогою. Іноді ці речі потрібні, але багато разів одні й ті самі люди з’являються до консультантів з тими ж проблемами знову і знову.

      Нам, християнам, потрібен міцний хребет, або, як сказали б американські морські піхотинці, «Man-Up». Ворог завжди буде йти проти нас. Ніхто не застрахований від нападу ворога. Ми не можемо перемогти ворога, якщо не знаємо, що Бог має сказати про наші проблеми. Боже слово охопило все, що нам потрібно, щоб перемогти наших ворогів. Бог не залишає нас беззахисними. Ми беззахисні, якщо не вивчаємо Його слова. Його слово дає нам владу над нашими ворогами. Наша сила походить від Божого слова. Якщо ми збираємося стати повнолітніми, а вже не немовлятами, ми можемо це зробити лише за Божим словом. Нам більше не потрібна і не потрібна пустушка. У нас є Боже слово, і ми переможемо всіх наших ворогів.


      Нова версія короля Якова
Євреїв 5:12 Бо хоча до цього часу ви повинні бути вчителями, вам потрібен хтось, хто б знову навчив вас першим принципам Божих пророцтв; і вам знадобиться молоко, а не тверда їжа.
 13 Бо кожен, хто споживає тільки молока, не вправний у слові праведності, бо він немовля.
 14 Але тверда їжа належить тим, хто досяг повноліття, тобто тим, хто через вживання має свої органи чуття розрізняти і добро, і зло.