Λίγα λόγια για τη ζωή και τα πράγματα


           

 

Δείξε μου

          Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πολιτεία του Μιζούρι των Η.Π.Α. Το Μιζούρι είναι γνωστό ως το Show Me State, όπως στο show me then I will πιστεύω. Υπάρχουν πολλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο που δεν μπορούμε να δούμε. Πράγματα όπως ο ηλεκτρισμός, δεν μπορούμε να τα δούμε, αλλά βλέπουμε τα αποτελέσματα του όταν ανάβουμε ένα φως. Τον άνεμο δεν μπορούμε να τον δούμε, αλλά μπορούμε να αισθανθούμε τον άνεμο στο πρόσωπό μας και να τον δούμε όταν τα δέντρα κινούνται από αυτόν.

      Δεν μπορούμε να δούμε τον Θεό, αλλά μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα όταν η ζωή ενός ατόμου ανατρέπεται και όταν βλέπουμε ένα άλλο άτομο να θεραπεύεται. Μπορούμε επίσης να νιώσουμε την παρουσία Του στη ζωή μας. Υπήρχε ένας άνθρωπος στη Βίβλο ονόματι Θωμάς. Όταν του είπαν ότι ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς είπε Δεν θα το πιστέψω μέχρι να δω τα σημάδια στα χέρια Του και στα πόδια του και στο πλάι Του. Δεν ξέρω αν ήταν από το Μιζούρι ή όχι.

      Εμείς οι άνθρωποι έχουμε αυτή την ασθένεια της αμφιβολίας και της απιστίας. Το Ισραήλ δεν πήγε στη γη της επαγγελίας λόγω αμφιβολιών και απιστίας. Δεν μπορούμε να έχουμε ό,τι έχει ο Θεός για εμάς, αν τον αμφιβάλλουμε. Όλοι περνούν δύσκολες στιγμές και ο Θεός το επιτρέπει για να δει τι θα κάνουμε. Θα Τον εμπιστευτούμε; Θα παραπονεθούμε; Καθώς περνούσα μια από αυτές τις δύσκολες στιγμές, ρώτησα τον Θεό τι μαθαίνω Τον άκουσα να λέει μέσα στο πνεύμα μου Έμαθες να Με εμπιστεύεσαι. Θα έρθει η αμφιβολία, αλλά θα εναποθέσουμε την εμπιστοσύνη μας σε Αυτόν και τότε θα μας δείξει τη δόξα Του.


      Νέα έκδοση King James
Ιωάννης 20:29 Ο Ιησούς του είπε: Θωμά, επειδή με είδες, πίστεψες.