Слово про життя і речі


           

 

Все, що вам потрібно

         Колись у Мексиці був місіонер, який мандрував від міста до міста і проповідував скрізь, куди б не прийшов. Він не знав іспанської, окрім кількох слів, і всюди, де проповідував, користувався перекладачем. Одного разу вони поїхали в село в горах. Дороги не було, і дорога тривала три дні. Коли вони нарешті прийшли туди, не було кому інтерпретувати повідомлення. Місіонер підвівся, щоб говорити, і сказав кілька слів іспанською, які він знав. Він продовжував говорити і цілий вечір проповідував іспанською.

      Коли ми робимо щось для Бога, Він дає нам можливість виконувати цю роботу. Бог завжди просить нас зробити те, чого ми не робили раніше. Коли ми працюємо на Нього, Він не просить у нас наших резюме. Він не питає, чи маємо ми навчання чи освіту, або навіть чи хочемо ми це робити. Він просто просить нас це зробити.

      Бог має для нас багато справ. Питання в тому, чи готові ми робити те, про що Він просить нас? Він є Той, Хто дає нам наші таланти і здатність робити будь-що. Ми можемо робити все, про що Він просить нас. Усе, що нам потрібно, Він забезпечить.


      Нова версія короля Якова
1 Петра 4:11 Коли хто говорить, нехай говорить як слова Божі. Коли хтось служить, нехай служить так, як з силою, яку дає Бог, щоб у всьому прославлявся Бог через Ісуса Христа, Йому слава і влада на віки вічні. Амінь.