Λίγα λόγια για τη ζωή και τα πράγματα


           

 

Οτιδήποτε χρειαστείς

        Κάποτε ήταν ένας ιεραπόστολος στο Μεξικό που ταξίδευε από πόλη σε πόλη και κήρυττε όπου κι αν πήγαινε. Δεν ήξερε ισπανικά εκτός από λίγες λέξεις και χρησιμοποιούσε διερμηνέα όπου κι αν κήρυττε. Κάποτε ταξίδεψαν σε ένα χωριό στα βουνά. Δεν υπήρχαν δρόμοι και το ταξίδι κράτησε τρεις μέρες. Όταν τελικά έφτασαν εκεί, δεν υπήρχε κανείς να ερμηνεύσει το μήνυμα. Ο ιεραπόστολος σηκώθηκε να μιλήσει και είπε τις λίγες λέξεις που ήξερε στα ισπανικά. Συνέχισε να μιλάει και κήρυξε όλο το βράδυ στα ισπανικά.

      Όταν κάνουμε οτιδήποτε για τον Θεό, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Ο Θεός πάντα μας ζητά να κάνουμε κάτι που δεν έχουμε κάνει πριν. Όταν εργαζόμαστε για Εκείνον, δεν μας ζητάει τα βιογραφικά μας. Δεν ρωτάει αν έχουμε την εκπαίδευση ή τη σχολική εκπαίδευση ή ακόμα και αν θέλουμε να το κάνουμε. Απλώς μας ζητάει να το κάνουμε.

      Ο Θεός έχει πολλά πράγματα να κάνουμε. Το ερώτημα είναι αν είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε αυτό που μας ζητά; Είναι Αυτός που μας δίνει τα ταλέντα μας και την ικανότητα να κάνουμε οτιδήποτε. Μπορούμε να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει. Ό,τι χρειαστούμε, Αυτός θα το παρέχει.


      Νέα έκδοση King James
1 Πέτρου 4:11 Αν κάποιος μιλάει, ας μιλήσει ως χρησμοί του Θεού. Αν κάποιος διακονεί, ας το κάνει όπως με την ικανότητα που παρέχει ο Θεός, για να δοξαστεί σε όλα ο Θεός μέσω του Ιησού Χριστού, στον οποίο ανήκει η δόξα και η κυριαρχία στους αιώνες των αιώνων. Αμήν.