Λίγα λόγια για τη ζωή και τα πράγματα


           

 

Σκέψεις

         Πολύ συχνά αναρωτιόμαστε αν ο Θεός ξέρει ότι είμαστε ακόμα εδώ. Περνάμε πολλές δοκιμασίες και θλίψεις και αναρωτιόμαστε αν ο Θεός ξέρει τι περνάμε. Υπάρχουν πολλές φορές που δεν αισθάνεστε την παρουσία του Θεού.

      Ο Θεός είπε ότι δεν θα μας αφήσει ποτέ ούτε θα μας εγκαταλείψει. Είπε επίσης ότι οι σκέψεις Του για εμάς είναι περισσότερες από κόκκους άμμου. Αυτό σημαίνει ότι δεν περνά ένα δευτερόλεπτο που δεν σκέφτεται για εμάς. Ξέρει ότι είναι η αρχή και το τέλος μας. Ξέρει τον αριθμό των τριχών μας και ξέρει τον αριθμό των ημερών μας.

      Ο Θεός είπε επίσης ότι έχει το όνομά σου με τατουάζ στην παλάμη του χεριού Του. Μερικές εκδοχές λένε ότι έχει μια φωτογραφία σου στο χέρι του. Ο Θεός λέει επίσης ότι ακόμα κι αν η μητέρα σου σε ξεχάσει, δεν θα σε ξεχάσει ποτέ. Δεν υπάρχει μέρος όπου μπορούμε να πάμε όπου ο Θεός δεν είναι ήδη εκεί. Ο Θεός μας μας ξέρει περισσότερο από ότι εμείς τον εαυτό μας. Οι σκέψεις του Θεού για εμάς δεν τελειώνουν ποτέ και δεν θα μας ξεχάσει ποτέ.


      Νέα έκδοση King James
Εβραίους 13:5 Ας είναι η συμπεριφορά σας χωρίς απληστία. να είσαι ικανοποιημένος με τέτοια πράγματα που έχεις. Γιατί ο Ίδιος έχει πει: Δεν θα σε αφήσω ποτέ ούτε θα σε εγκαταλείψω.

      Νέα έκδοση King James
Ψαλμοί 139:16 Τα μάτια σου είδαν την ουσία μου, που ήταν ακόμη αδιαμόρφωτη. Και στο βιβλίο Σου γράφτηκαν όλα, Οι μέρες που έφτιαξαν για μένα, Όταν ακόμη δεν υπήρχε καμία από αυτές.
 17 Πόσο πολύτιμες είναι για μένα οι σκέψεις Σου, Θεέ! Πόσο μεγάλο είναι το άθροισμά τους!
 18 Αν τους μετρούσα, θα ήταν περισσότεροι σε αριθμό από την άμμο. Όταν ξυπνάω, είμαι ακόμα μαζί σου.

      Νέα έκδοση King James
Ησαΐας 49:16 Δες, σε έγραψα στις παλάμες των χεριών Μου. Οι τοίχοι σας είναι συνεχώς μπροστά Μου.

      Το μήνυμα
Ησαΐας 49:15-18" Μπορεί μια μητέρα να ξεχάσει το βρέφος στο στήθος της, να φύγει από το μωρό που γέννησε; Αλλά ακόμα κι αν οι μητέρες το ξεχάσουν, δεν θα σε ξέχασα ποτέ - ποτέ. Κοιτάξτε, έχω γράψει τα ονόματά σας στο πίσω από τα χέρια μου.

      Η Ζωντανή Βίβλος
Ησαΐας 49:16 Κοίτα, έχω κάνει τατουάζ το όνομά σου στην παλάμη μου, και πάντα μπροστά μου είναι μια εικόνα των τειχών της Ιερουσαλήμ σε ερείπια.

      Η ενισχυμένη έκδοση
Ησαΐας 49:16 Ιδού, σε έχω αποτυπώσει ανεξίτηλα (έκανα τατουάζ μια εικόνα) στην παλάμη κάθε χεριού Μου. [Ω Σιών] τα τείχη σου είναι συνεχώς μπροστά Μου.