Слово про життя і речі


           

 

панування

        Коли Бог створив Адама і Єву, Він дав їм владу над усім на Землі; всіх тварин, риб, птахів і всіх живих істот на Землі. Визначення панування — це «суверенітет або контроль». Коли Адам згрішив, він віддав своє панування над Землею сатані. З тих пір Сатана контролює.

      Коли Ісус прийшов на Землю і помер за наші гріхи, Він взяв ключі від смерті та могили. Сатана все ще є князем і силою повітря, але ми, як діти Божі, прийняли Ісуса як свого спасителя. Тепер ми пануємо над усім, що нас оточує. Ми маємо владу Ісуса. Усе, що зробив Ісус, ми можемо зробити. Ми не просимо Бога про своє зцілення, ми пануємо над цією хворобою і кажемо, що ми зцілені «в ім’я Ісуса». Ми нічого не робимо в своє ім’я, ми робимо це в Його ім’я. Ми маємо владу над ворогом «в ім’я Ісуса». Ми поширюємо Царство Боже «в ім’я Ісуса». Ми можемо взяти владу над нашим будинком, над нашим сусідом, над хворобою нашого тіла, ми маємо Домініон, «в ім’я Ісуса».

      Іноді нам доводиться битися з ворогом і виснажувати його своєю вірою в Ісуса. Була жінка, про яку лікар сказав, що у неї рак печінки. Її зцілення прийшло не відразу, але з часом вона стояла на своєму і визнала, що Ісус є Господом, і вона була зцілена. Ми стоїмо на своїх позиціях проти ворога і перемагаємо, ми маємо панування «в ім’я Ісуса».


      Нова версія короля Якова
Буття 1:26 ¶ Тоді Бог сказав: «Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою; нехай вони панують над рибами морськими, над птахами небесними та над худобою, над усією землею і над усім плазуном, що повзає по землі».
 27 Отже, Бог створив людину на Свій образ; на образ Божий Він його створив; чоловіка і жінки Він створив їх.
 28 Тоді Бог поблагословив їх, і Бог сказав їм: «Плодіться та розмножуйтеся, наповнюйте землю та володійте нею, пануйте над рибами морськими, над птахами небесними та над усім живим, що пересувається на земля».