Слово про життя і речі


           

 

мрії

           У кожного з нас є мрії про те, що ми хочемо зробити, або про те, чого ми хочемо здійснити у своєму житті. Коли Аврааму було 75 років, Бог сказав йому, що зробить його батьком багатьох народів. Його дружині Саррі було 65 років і вона була безплідною. Через 13 років Сара віддала Аврааму, свого слугу, за дружину, щоб у них народився син (Ізмаїл). Але це не була обіцяна дитина. Пройшло 25 років до народження обіцяної дитини (Ісаак).

      Дуже часто ми задовольняємося Ізмаїлом, коли Ісаак є обіцяним. Ми погоджуємося на менше, ніж Бог хоче нам дати. У Біблії є понад 5000 обітниць. Це обіцянки, які Бог хоче дати нам. Але коли все стає важко або пройшло багато часу, ми втомлюємося, відмовляємося від своїх надій і мрій і погоджуємось на менше. Ми задовольняємося тим, що маємо зараз. Ми кажемо собі, що цього достатньо.

     Багато наших мрій – це те, що Бог вклав у нас. Наші сни схожі на пророцтво того, що Бог хоче зробити для нас. Ми будемо чекати, що Господь втілить те, що Він сказав, у нашому житті. Наші мрії збудуться. Ми подолаємо перешкоди, які ставить перед нами ворог. Ми будемо покладатися на Бога. Ми будемо чекати, що Він дасть нам наші мрії.


      Нова версія короля Якова
Буття 15:4 І ось Господнє слово було до нього, говорячи: «Цей не буде твоїм спадкоємцем, але той, хто вийде з твого власного тіла, буде твоїм спадкоємцем».
 5 Тоді Він вивів його надвір і сказав: «Подивись тепер на небо, і полічи зірки, якщо можеш їх полічити». І сказав йому: «Так буде твій нащадок».

      Нова версія короля Якова
Буття 16:1 ¶ А Сара, жінка Аврамова, не народила йому дітей. І була в неї єгиптянка служниця на ім’я Агар.
 2 І сказала Сара до Аврама: «Подивись, Господь не дозволив мені народжувати дітей. Будь ласка, увійди до моєї служниці, можливо, я заведу від неї дітей». І послухав Аврам голос Сари.
 3 Тоді Сара, жінка Аврама, взяла Агар, свою служницю, єгиптянку, і віддала її своєму чоловікові Авраму за дружину, після того, як Аврам прожив десять років у ханаанській землі.
 4 ¶ І він увійшов до Агарі, і вона завагітніла. А коли вона побачила, що завагітніла, то в її очах стала зневажена господиня.

      Нова версія короля Якова
Буття 17:18 І сказав Авраам до Бога: О, щоб Ізмаїл жив перед Тобою!
 19 Тоді Бог сказав: «Ні, Сарра, твоя жінка, породить тобі сина, і ти даси йому ім’я Ісаак; Я встановлю Свою угоду з ним на вічний заповіт та з його нащадками після нього.