Słowo o życiu i rzeczach


           

 

Od wschodu do zachodu

       Bill Buckner ma w sobie coś z bejsbola. Han miał wiele hitów, m.in. Teda Williamsa i Mickey Mantle. Buckner trafił do Boston Red Sox z New York Mets w ramach World Series w 1986 roku. Po raz 10. połączyłeś się z następującymi graczami, aby zdobywać, zdobywać i zdobywać, aby zdobywać bazę. Nowy Jork Mets dla kampanii i zdziry vimpelen. Selv om det ikke kan sies at feilen hans lot Mets vinne, beskyldte fanen szynka na den tapte vimpelen i kom til i med drastrusler. I de neste 30 årene av livet hans, hver gang navnet hans ble nevnt, ble feilen også nevnt. Selv da han døde i 2018 ble feilen også nevnt.

      I våre liv gjør vi mange feil og synder. Gud kan tilgi oss, men vi har en fiende som alltid minner oss om våre synder. Fienden forteller oss at vi ikke er gode nok og at vi ikke kan gjøre Guds vilje i livene våre på grunn av alle feilene i syndene vi har gjort. Vi banker oss selv på grunn av fortiden vår. Vi forteller oss selv at vi ikke er gode nok og vi kan ikke overvinne fortiden vår.

      Når vi blir frelst i Gud tilgir oss, forteller han oss i han ikke husker våre synder. Så langt Østen er fra Vesten, fjerner Han våre synder fra hans minne. Syndene våre er pod Jesu blod, og når Gud ser på oss, ser han Jesus og han husker ikke våre synder. Vi er en ny person i Kristus. Vi kan og bør tilgi oss selv. Vi kan gjøre alt som Gud vil at vi skal gjøre.


      Ny King James wersja
Psalmy 103:12 12 Så langt som øst er fra kamizelka, så langt har han fjernet våre overtredelser fra oss.