Et ord om livet og tingene


           

 

 Overfyldte velsignelser

         Der var en missionær i Botswana, som kæmpede for at brødføde de forældreløse børn og hjælpe børnene i det område. Han ville bygge et ungdomshus for børnene, have et sted, børnene kan komme til, have det sjovt, lære og få venner. Det skulle koste 5 millioner dollars. Det er mange penge, men derovre, hvor den årlige indkomst var mindre end 1.000 $, virkede det umuligt. Der var en ældre tysk mand og hans kone, som havde besøgt Botswana og var blevet forelsket i folket i Botswana. Han så op på sin computer efter børnehjem i Botswana og stødte på denne missionærs tjeneste. Han sendte en donation på $20.000. Senere sendte han missionæren en check på $300.000. Senere spurgte den tyske mand om ungdomscentret og sendte ham en check på $5.000.000. Han sagde, at han kom for at besøge dem.

       Den tyske mand og hans kone boede på et dejligt Safari-resort, omkring 15 miles fra missionærens bolig. En morgen kørte missionæren til feriestedet for at hente den tyske mand og hans kone. Ejeren af resortet sagde til missionæren, at resortet var til salg, og spurgte, om han var interesseret i at købe det. Missionæren sagde, at han bare var en missionær, og at han ikke havde råd til det. Den tyske mand overhørte samtalen og bad missionæren finde ud af, hvor meget det ville koste at købe resortet. Han fik oplysningerne, og troede, at manden ville købe det til sig selv. Den tyske mand købte feriestedet og gav det til missionæren. Tal om overfyldte velsignelser.

       Vi er velsignet af vores Gud i de ting, vi gør. Men der er tidspunkter, hvor vi modtager en overfyldte velsignelse. Jesus sagde til Peter, at han skulle kaste sine garn til den anden side og trak så mange fisk ind, at hans garn næsten knækkede, og fyldte to både med fisk. Vores Gud ønsker at velsigne sine børn mere, end vi kan forestille os. Gud venter ikke med at straffe nogen. Mange mennesker har den forkerte opfattelse af, hvem Gud er. Han ønsker meget at velsigne os, han venter på at velsigne os. Vi elsker vores børn og vil give dem alt, hvad de ønsker sig. Vi elsker at velsigne vores børn, især vores børnebørn. Gud er det endnu mere. Han ønsker at velsigne os, fordi vi er hans børn. Vi ønsker at overøse os med hans velsignelser. Da Job gik igennem vanskelighederne, gav Gud ham det dobbelte tilbage, end han havde før. Når vi går gennem prøvelsernes tider, giver Gud os også det dobbelte tilbage, end vi havde før. Der er tidspunkter, hvor han giver os en overfyldt velsignelse. Især når vi udfører hans arbejde. Han velsigner de ting, han beder os om at gøre.


–––––––––––––––––––––––


       Ny King James-version
Ephesians 3:20 Men ham, som er i stand til at gøre mere over alt, hvad vi beder eller tænker, efter den kraft, som virker i os,
  21 Ham være Ære i Menigheden ved Christus Jesus fra Slægt til Slægt fra slægt til evighed. Amen.