Et ord om livet og tingene


           

 

 Pas dig selv

         Den første mønt præget i USA var Continental Currency Dollar Coin, der blev slået i 1776. Den havde ordene på forsiden "Continental Curency" (valutaen var stavet forkert) og "Mind Your Business". Den blev designet af Benjamin Franklin og blev slået i tin, messing og sølv.

       Der er mange mennesker i dag, der forsøger at fortælle os, hvad vi skal gøre eller ikke gøre. Når mænd bliver berømte eller bliver meget rige, tænker de på grund af det, de har opnået, at de ved mere end nogen anden og begynder at fortælle alle, hvad vi skal gøre. Vi har også mange politikere, der tror, de ved mere end befolkningen generelt. De forsøger at drive alles forretning og vedtager love for at styre vores liv på daglig basis. Vores forældre forsøger at fortælle deres voksne børn, hvad de skal gøre, selv efter de er blevet gift og har fået børn. De kan ikke lade være med at give råd. Gud vil ikke tvinge os til at acceptere ham. Han lader os leve vores eget liv. Han siger, hvem der vil; kan komme, hvis vi følger hans vej, så er vi velsignede. Vi er nødt til at passe vores egen virksomhed.

       Der er én undtagelse, som Gud fortæller os, hvad vi skal gøre. Han siger til den onde mand: "Du skal visselig dø". Hvis vi undlader at advare ham, så vil den mands blod være på vores hænder. Hvis vi taler til den mand og advarer ham om at vende om fra sin onde vej, så vil hans blod ikke være på vore hænder. Vi skal aflægge vidnesbyrd for mændene og kvinderne omkring os, om hvem Gud er, og hvad han forventer, at vi skal gøre. Vi er vidner til en verden, der skal dø en åndelig død. Det er op til os at advare dem og vise dem en vej til Gud. Det er vores sag.


–––––––––––––––––––––––––––––


       Ny King James-version
Ezekiel 33:8 Når jeg siger til den ugudelige: O ugudelige, du skal visselig dø! og du taler ikke for at advare den ugudelige mod hans Vej, den ugudelige skal dø for sin Misgerning, men hans Blod vil jeg kræve af din Haand.
  9 Men hvis du advarer den ugudelige om at vende om fra sin vej, og han ikke vender om fra sin vej, skal han dø for sin uretfærdighed, men du har udfriet din sjæl.