Слово про життя і речі


           

 

Язик пророка

         Наші язики — наш найлютіший ворог або найкраще, що в нас є. Наші язики можуть говорити про життя чи смерть. Дуже часто ми говоримо про смерть і навіть не підозрюємо про це. Ми говоримо щось на кшталт: «Я поганий» або «Я не можу цього зробити». Ми говоримо в своє життя те, що нам не на користь. Ми говоримо плітки про всіх навколо. Ми говоримо про свою хворобу, як про свою. Ми говоримо «моя хвороба», «моя хвора спина», «моя хвороба», ніби ми самі це маємо. Якщо ти кажеш, що це моє, то воно твоє. Ми пророкуємо це собі. Наші слова – це найпотужніша річ, яку ми маємо, щоб подолати наших ворогів. Якщо ми погоджуємося з нашими ворогами, то ми маємо те, що кажемо, що маємо.

       У кабінеті свого лікаря була старша жінка, коли лікар сказав, що у неї хвороба Паркінсона. Вона сказала: «У мене цього немає». А в неї його не було. Вона відмовилася погодитися з ворогом, який намагався накликати на неї цю хворобу. Ми погоджуємося з ворогом, коли погоджуємося з Доктором чи іншими людьми, які намагаються нам щось нав’язати.

       Бог сказав: «Я ставлю перед тобою Життя і Смерть, обери, кому служитимеш». Багато людей обирають Смерть. Бог сказав «вибрати життя». Ми можемо вибрати пророкування замість самих себе, за допомогою слів, які ми говоримо. Ми можемо сказати: «Я все можу через Ісуса». Немає нічого, що ми не можемо зробити, якщо покладаємося на Бога. Наші слова — це найпотужніша річ, яку ми можемо протистояти нашим ворогам. Коли Ісус був у пустелі, Він промовляв слово Боже проти диявола.

       Коли Бог створив всесвіт і все, що в ньому, Він промовив це до існування. Єдине, що Він створив Своїми руками, це Людство. Ми маємо ту саму владу, яку має Бог. Ми можемо створювати світи. Ми можемо говорити в нашому всесвіті та в інших всесвітах. Це означає, що ми можемо погодитися з тим, що Бог сказав у Своєму Слові. Він сказав багато, багато речей, які можуть і будуть благословляти наше життя. Все, що Бог сказав комусь у Біблії, також стосується нас. Ми діти Божі. Він не дає іншій людині нічого такого, що Він також дасть вам. Люди заговорили, і Сонце зупинилося на місці майже на добу. Чоловіки встигли повернутися на 40 хвилин назад. Немає нічого, що Бог не зробить для нас, якщо ми просто попросимо. Ми можемо пророкувати про своє життя та життя інших людей. Нам просто потрібно робити це з вірою. Ми всі пророки; ми можемо говорити добрі речі, а можемо говорити погані речі. Вибір за нами.


–––––––––––––––––––––––––––––


       Нова версія короля Якова
Псалми 39:1 Псалом Давидів. Я сказав: Я стерегтиму свої дороги, щоб я не грішив своїм язиком, я замкну свої уста дулом, поки нечестиві переді мною.
  2 Я мовчав, мовчав навіть від добра; І мій смуток розбурхався.
  3 Серце моє гаряче в мені; Поки я міркував, вогонь горів. Тоді я мовив своїм язиком:
  4 Господи, дай мені знати кінець мій, і яка міра днів моїх, щоб я знав, який я немічний.
  5 Справді, Ти зробив мої дні як долоні, і мій вік ніщо перед Тобою; Безумовно, кожна людина в своєму найкращому стані - це лише пара. Selah
  6 Справді, кожна людина ходить, як тінь; Звичайно, вони марно зайняті собою; Він збирає багатства, І не знає, хто їх збере.

       Нова версія короля Якова
Приповістей 18:21 ¶ Смерть і життя у владі язика, а хто його кохає, той їсть його плід.