Et ord om livet og tingene


           

 

Profetens Tunge

         Vores tunger er vores værste fjende, eller er det bedste, vi har. Vores tunger kan tale liv eller død. Alt for ofte taler vi død, og vi ved det ikke engang. Vi siger ting som: "Jeg er ikke god" eller "det kan jeg ikke". Vi taler ting ind i vores liv, som ikke er gode for os. Vi taler sladder om alle omkring os. Vi taler om vores sygdom, som om den er vores. Vi siger min sygdom, min dårlige ryg, min sygdom, som om vi ejer den. Hvis du siger, at det er mit, så er det dit. Vi profeterer det til os selv. Vores ord er det mest magtfulde, vi har for at overvinde vores fjender. Hvis vi er enige med vores fjender, så har vi, hvad vi siger, vi har.

       Der var en ældre dame på hendes lægekontor, da lægen sagde, at hun havde Parkinsons sygdom. Hun sagde "Det har jeg ikke." Og det havde hun ikke. Hun nægtede at være enig med fjenden, der forsøgte at påføre hende den sygdom. Vi er enige med fjenden, når vi er enige med lægen, eller andre mennesker, der forsøger at påføre os noget.

       Gud sagde: "Jeg stiller for dig liv og død, vælg, hvem du vil tjene". Mange mennesker vælger Døden. Gud sagde at "vælge livet". Vi kan vælge at profetere over os selv, med de ord vi taler. Vi kan sige "Jeg kan gøre alt ved Jesus." Der er intet, vi ikke kan gøre, hvis vi sætter vores lid til Gud. Vores ord er det mest magtfulde, vi har at komme over for vores fjender. Da Jesus var i ørkenen, talte han Guds ord mod Djævelen.

       Da Gud skabte universet og alt i det, talte han det til eksistens. Det eneste, han skabte med sine hænder, var menneskeheden. Vi har den samme autoritet, som Gud har. Vi kan tale verdener til eksistens. Vi kan tale ind i vores univers og ind i andre universer. Det betyder, at vi kan tilslutte os, hvad Gud har sagt i sit ord. Han sagde mange, mange ting, der kan og vil velsigne vores liv. Alt, hvad Gud sagde til nogen i Bibelen, er også for os. Vi er Guds børn. Han giver ikke noget til en anden person, som han også vil give dig. Mænd har talt, og solen stoppede på plads i næsten et døgn. Mænd har haft tiden gå tilbage 40 minutter. Der er intet, som Gud ikke vil gøre for os, hvis vi bare spørger. Vi kan profetere over vores liv og andre menneskers liv. Vi skal bare gøre det i tro. Vi er alle profeter; vi kan tale gode ting, eller vi kan tale onde ting. Valget er vores at træffe.


–––––––––––––––––––––––––––––


       Ny King James-version
Psalms 39:1 En Davids Salme. Jeg sagde: "Jeg vil vogte mine veje, for at jeg ikke skal synde med min tunge; jeg vil holde min mund tilbage med mundkurv, mens de ugudelige er foran mig."
  2 Jeg var stum i tavshed, jeg tier selv fra det gode; Og min sorg blev ophidset.
  3 Mit Hjerte brændte i mig; Mens jeg grublede, brændte ilden. Så talte jeg med min tunge:
  4 Herre, lad mig kende min Ende, og hvad er mine Dages Maal, for at jeg kan vide, hvor skrøbelig jeg er.
  5 Sandelig, du har gjort mine Dage til Haandbredder, og min Tid er som Intet for dig; Hvert menneske i sin bedste tilstand er bestemt kun damp. Selah
  6 Sandelig, enhver går omkring som en Skygge; Sikkert beskæftiger de sig forgæves; Han samler rigdomme og ved ikke, hvem der skal samle dem.

       Ny King James-version
Ordsprogene 18:21 Død og Liv er i Tungens Magt, og de, som elsker det, skal æde dets Frugt.