Ett ord om livet och saker


           

 

HJÄLP VILLE HA!

        Många företag och företag söker bra hjälp. Människor som kan göra jobbet som de är tilldelade. Det är ingen lätt uppgift att hitta bra hjälp. Många människor söker jobb, men de är inte villiga att göra de saker som krävs för att få det jobbet. Många företag och företag kommer att anställa någon som inte har den nödvändiga kompetensen och kommer att utbilda dem, om de är villiga.

       Gud söker också god hjälp. Han sa att den som vill får komma. Han kommer att ta vem som helst. Gud söker god hjälp. Han behöver pastorer, lärare, missionärer, barnkammare, vaktmästare och många andra arbetare. Vissa är betalda positioner, andra positioner är tillgängliga för dina donationer. Det behövs inga krav. Han kommer att ta alla med färdigheter eller inga färdigheter. Han är inte kräsen, alla är välkomna. Förmånspaketet är inte av denna värld.

       Gud kräver också att vi sitter vid hans bord för att äta middag. Han tillhandahåller alla måltider gratis. Han ger oss också ett liv som aldrig kommer att dö. Här behövs inga pengar, gatorna är belagda med guld. Det finns dekorationer av dyrbara juveler. Du kommer att ha en herrgård för ditt boende. Vi kommer att vara fria att göra de saker vi gjorde på jorden. Det finns tennis, fotboll, fotboll, fiske och många andra aktiviteter. Gud är den bästa VD som någon kan ha. Vänligen ansök om ett jobb hos Universums Herre. Han kommer att acceptera alla ansökningar. Det kommer inget slut på hans godhet. För en ansökan behöver du se Jesus, för han har nycklarna till allt. Om du vill ha en position vänligen lämna in din vilja till honom. Han kommer att förlåta alla dina synder. Du kommer att bli en son eller dotter åt den Högste Gud. Du kommer att leva med honom för evigt.


––––––––––––––––––––––––––


       King James version
Matteus 20:26 Men så skall det icke vara bland eder; men den som vill vara stor bland eder, han skall vara eder tjänare;
  27 Och var och en som vill vara den främste bland er, låt honom vara er tjänare.