Et ord om livet og tingene


           

 

HJÆLP SØGES!

         Mange virksomheder og virksomheder søger god hjælp. Mennesker, der kan udføre det job, de er tildelt. Det er ikke en let opgave at finde god hjælp. Mange mennesker søger job, men de er ikke villige til at gøre de ting, der er nødvendige for at få det job. Mange virksomheder og virksomheder vil ansætte en person, der ikke har de nødvendige færdigheder, og vil træne dem, hvis de er villige.

       Gud leder også efter god hjælp. Han sagde, at enhver, der vil, må komme. Han vil tage nogen. Gud leder efter god hjælp. Han har brug for præster, lærere, missionærer, børnehavearbejdere, betjente og mange andre arbejdere. Nogle er betalte stillinger, andre stillinger er tilgængelige for dine donationer. Der er ingen krav. Han vil tage enhver med færdigheder eller ingen færdigheder. Han er ikke kræsen, alle er velkomne. Fordelspakken er ude af denne verden.

       Gud kræver også, at vi sidder ved hans bord til aftensmad. Han sørger for alle måltider gratis. Han giver os også et liv, der aldrig vil dø. Der er ikke brug for penge her, gaderne er brolagt med guld. Der er dekorationer af ædle juveler. Du vil have et palæ til dit opholdsrum. Vi vil være frie til at gøre de ting, vi gjorde på jorden. Der er tennis, fodbold, fodbold, fiskeri og mange andre aktiviteter. Gud er den bedste CEO, nogen kan have. Ansøg venligst om et job hos Universets Herre. Han vil acceptere alle ansøgninger. Der vil ingen ende være på hans godhed. For en ansøgning skal du se Jesus, for han har nøglerne til alt. Hvis du ønsker en stilling, så send venligst din vilje til ham. Han vil tilgive alle dine synder. Du vil blive gjort til en søn eller datter for den Højeste Gud. Du vil leve med ham for evigt.


–––––––––––––––––––––––––––


       King James version
Matthew 20:26 26 Men sådan skal det ikke være iblandt eder; men hvo som vil være stor iblandt eder, han skal være eders Tjener;
  27 Og enhver, som vil være den øverste iblandt eder, han skal være eders Tjener!