Et ord om livet og tingene


           

 

Mit navn er ingen

         Vi er født i en overfyldt verden. Vi er ikke kendt, undtagen til vores familie. Vi ønsker alle at være nogen og stræber efter at blive kendt og efterlade et spor for os selv i denne verden. Mange mænd og kvinder har markeret sig i denne verden. Salomo var Israels konge og var den rigeste mand, der levede. John D. Rockefeller var den rigeste mand, der nogensinde har levet i vores tid. Han gjorde sit mærke inden for olieraffinering (Standard Oil Company) og ejede 40 andre virksomheder. J. P. Morgan forsøgte at blive den rigeste mand. Han tjente en formue i bankvæsen. Henry Morrison Flagler gjorde sit præg i Railroads, Oil and Newspapers. Louis Pasteur gjorde sit præg inden for vaccinationer, mikrobiel fermentering og pasteurisering. Frank Lloyd Wright gjorde sit præg i huse og bygninger. John Wayne var kendt som en stor skuespiller. De fleste mennesker vil gerne være kendt for det, de gør i livet, og ikke for, hvem vi er indeni. Når mænd mødes, vil mænd altid gerne vide, hvad den anden fyr lever af. Når kvinder mødes, vil de gerne tale om deres børn.

       Hvor er overskuddet. Disse mænd og kvinder kan sætte deres spor i livet og er kendt af mange mennesker, men hvor er de nu? Er de glade for at være, hvor de er? Hvis de ikke er i himlen, så er de i helvede for evigheden, og evigheden er for evigt. De kan have vundet hele verden, men mistet deres egen sjæl. De har mistet det mest dyrebare, vi har, vores sjæl. Dette liv er hvor vi forbereder os til det næste liv; Evighed.

       Vi går efter tingene i denne verden, når vi bør gå efter Gud. Når vi overgiver os til Jesus, så er vi kendt af Faderen. Vores navne er skrevet i Livets Bog, og vores navne er tatoveret på Faderens håndflade. Vi skulle ønske at lave et mærke, som verden kan se. Det mærke, vi efterlader, er til universets Herre. Det største, vi kan blive, er at være Faderens barn. Vi kender Faderen, og Faderen kender os. Vi kender Jesus, og Jesus kender os. Når vi bliver et Guds barn, er der ingen grænser for, hvad vi kan opnå. Vi kan efterlade et mærke i denne verden til Kongernes Konge. Det, vi gør i dette liv, vil vare i evigheden. Vi er nogen, for Kongernes Konge kender os.


––––––––––––––––––––––––––––––


       Ny King James-version
Matthæus 16:26 For hvad gavn har det et menneske, hvis det vinder hele verden og taber sin egen sjæl? eller hvad vil et menneske give i bytte for sin sjæl?

       Ny King James-version
Matthæus 6:19 Saml jer ikke skatte på jorden, hvor møl og rust ødelægger, og hvor tyve bryder ind og stjæler;
  20 men saml jer skatte i himlen, hvor hverken møl eller rust ødelægger, og hvor tyve ikke bryder ind og stjæler.
  21 For hvor din skat er, der vil også dit hjerte være.

       Ny King James-version
Isaiah 49:16 16 Se, jeg har indskrevet dig i mine Hænder; Dine mure er konstant foran mig.

       Ny King James-version
Revelation 21:27 27 Men der skal ingenlunde komme noget ind i det, som besmitter eller forårsager en Vederstyggelighed eller Løgn, men kun de, som er skrevet i Lammets Livets Bog.