Слово про життя і речі


           

 

Вчитель

           Увага • Це слово стосується пасторів, проповідників, пророків і вчителів. Ви в зборі; вам не обов’язково читати після цього пункту, але ви можете, якщо хочете.

       Суд • Суд починається в домі Господа, і ми, як пастори, проповідники, пророки та вчителі, отримали доручення слова Божого, і ми повинні вивчати Його Слово та пізнати його. Ми повинні дозволити Богу вести нас і навчати та проповідувати те, що Він хоче, щоб ми проповідували. Ми відповідатимемо перед Богом за те, чого навчаємо та проповідуємо.

       Церкви • Багато пасторів і вчителів будуть навчати лише тому, що бажає почути громада. Вони не вчать Правди, цілої Правди і нічого, крім Правди, так допоможи нам Боже. Вони проповідуватимуть і навчатимуть лише того, що буде дрожити й тішити слух. Вони не навчають про гріх, гроші, ворога Сатану, Спасителя, Ісуса. Вони лише проповідуватимуть або навчатимуть того, що зробить людей щасливими.

       Диявол * Ми повинні проповідувати та навчати про Диявола. Сатана і демони ненавидять людство і зроблять усе, щоб ми пішли разом з ними в пекло. Вони будуть нам брехати. Вони шепочуть нам на вуха гріх. Вони накинуть на нас хворобу та багато іншого, щоб сповільнити нас. Вони зроблять усе, що ми їм дозволимо. Вони б нас убили, якби могли.

       Десятина * «Гроші» не є коренем усього зла. «Грошолюбство» — корінь усіх зол. Приблизно у 80% більшості церков люди не платять десятину. Здебільшого їх не вчили про гроші. Бог каже нам, що якщо ми не платимо наші десятини та пожертвування, ми обкрадаємо Бога і живемо під прокляттям. Бог каже нам, що Він має бути першим у всьому, що ми робимо! Це гроші, час, їжа, робота та будь-які інші речі, які ми робимо! Десятина припадає на перші 10% того, що є для нас збільшенням. Це означає гроші, вівці, кози, верблюди, машини та все, що ми отримуємо! Нам потрібно давати десятину з першої частини.

       Більшу частину мого життя мої фінанси то згорталися, то падали. Коли я дізнався, чого Бог хоче від нас, я почав платити свою десятину так, як Бог хотів, щоб я платив. Я приношу додому конверти з Церкви для дарування. Спочатку я оформляю чек на свою десятину, вкладаю його в конверт, і він готовий до неділі. Тоді я починаю оплачувати свої рахунки. Бог є першим у моєму даруванні. Перший рік був найкращим у моєму житті. Другого року я заробив вдвічі більше, ніж минулого року. Таким чином Бог показав мені, що я плачу свою десятину так, як Він хотів. Я не можу сказати вам, що Бог дасть вдвічі більше, але я обіцяю вам, що Бог благословить вас, коли ви будете давати Йому свої десятини та пожертвування, як Він хоче, щоб ви їх давали.

       Десятина – це те, що Бог каже давати (перші 10%), жертва – це те, що ми вирішуємо дати. Підношення – це те, де ми справді благословенні. Суму, яку ми віддаємо, це те, що Бог поверне нам. Бог не додає нам, Він примножує те, що повертає нам. Він дає нам 30, 60 і 100-кратну віддачу від наших пожертв. Чим більше ми віддаємо, тим більше повертає нам Бог. Був пастор, у якого була дочка. Був молодий чоловік, який хотів з нею одружитися. Перше, що зробив пастор, це подивився на свої пожертви. Він бачив, що цей чоловік щотижня сплачував свою десятину. Він не хотів, щоб його дочка вийшла заміж за злодія.

       Шанування • Ми шануємо Бога, коли ставимо Його на перше місце у своєму житті. Він хоче благословити Своїх дітей. Він також хоче мати з нами стосунки. Він хоче допомогти нам у наших проблемах. Він милосердний Бог, Він створив нас, Він дав нам життя, Він також дав нам спасіння через Свого Сина, Ісуса. Ісус добровільно віддав Своє життя за нас.

       Небо • Кожна людина хоче потрапити на небо після смерті. Небагато людей потрапить до раю. Люди поклоняються іншим богам, і грошам, і багатьом іншим речам у цьому житті. Вони надто зайняті тим, що роблять, щоб думати про Бога. Є багато християн, які будуть вражені, коли самі не потраплять на небеса, тому що вони не служили Богові, а робили те, що хотіли. Вони не виконували Його волі, коли стали християнами. Коли ви приходите до Бога через Ісуса, ми відвертаємося від нашого старого життя і служимо Господу Богу Всемогутньому. Ми ставимо Його на перше місце у своєму житті і робимо те, що Він хоче від нас. Ми вже не свої. Ми були куплені кров’ю Агнця; Ісус. Ми служимо Йому так, як Він хоче. Немає кращого місця, коли ми служимо Йому, ми наповнені Його благословеннями. Ми піднесені до кращого місця, у Христі. Ми діти Бога. Ми благословенні більше, ніж могли б зробити самі.


––––––––––––––––––––––––––––––


      Нова версія короля Якова
1 Петра 4:17 Бо настав час, щоб суд розпочався з дому Божого; і якщо це почнеться з нас першими, то який буде кінець тих, хто не слухається Євангелії Божої?

       Нова версія короля Якова
Малахії 3:8 «Хіба людина пограбує Бога? А ви пограбували Мене! Але ви кажете: Чим ми пограбували Тебе?» У десятинах і приношеннях.
  9 Ви прокляті прокляттям, бо ви обкрали Мене, і весь цей народ.
  10 Принесіть усю десятину до комори, щоб була їжа в домі Моїм, і випробуйте Мене в цьому, говорить Господь Саваот, якщо Я не відчиню вам небесних вікон і не виллю вам такого благословення, що не вистачить місця, щоб прийняти його.

       Нова версія короля Якова
Івана 3:12 «Якщо Я сказав вам про земне, і ви не вірите, як повірите, коли Я скажу вам про небесне?
  13 «Ніхто не сходив на небо, крім Того, Хто зійшов із неба, тобто Сина Людського, що на небі.
  14 І як Мойсей підняв змія в пустині, так має бути піднятий і Син Людський,
  15 «Щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне.
  16 «Бо так полюбив Бог світ, що дав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне.
  17 Бо не послав Бог Сина Свого у світ, щоб засудити світ, але щоб світ спасся через Нього.