Слово про життя і речі


           

 

Ісус

          Ким був Ісус? Багато людей у сучасному світі не знають Ісуса. Вони можуть використовувати Його ім’я як прокляття, але вони не знають, що Він зробив для них.

        Оскільки перша людина згрішила, ми всі народжені в гріху. Нам потрібен був рятівник. Ісус є Бог всемогутній. Він був там на початку людства. Він залишив свій престол і прийшов на землю, щоб принести жертву за все людство. Він став чоловіком і народився від діви. Він жив на цій землі, як і ми. Він прожив 33 роки і зовсім не згрішив.

       Ісус народився в яслах. Його земний батько був теслею. Він жив нормальним життям. Підростаючи, Він підпорядковувався Своїм батькам. Він розпочав своє служіння у віці 30 років. Він зцілював усіх і кожного, хто приходив до Нього. Священики того часу не хотіли мати з Ним нічого спільного, і вони намагалися Його вбити. Його зрадив один із Його учнів, Юда. Ісус був бичований 39 разів за нашу хворобу.

       Ковчег Завіту був поміщений у печеру Єремією за 500 років до Ісуса. Печера знаходиться на 20 футів нижче місця розп’яття Ісуса. У старозавітні часи священики приносили в жертву тварину і окроплювали кров’ю ковток милості з правого боку (східного боку). Це було тимчасове рішення.

       Коли Ісуса розіп’яли, Його віднесли на Голгофу, яка знаходиться над печерою, де захований Ковчег Завіту. Ісус був надто слабким, щоб нести хрест; вони попросили Саймона нести це для Нього. Хрест був покладений, і Ісус був прибитий до хреста. Хрест був піднятий і поміщений в отвір у скелі приблизно 12 квадратних дюймів і глибиною. Його тримали дерев’яні клини з усіх чотирьох сторін хреста. Коли Ісус помер, стався сильний землетрус, який утворив тріщини в скелі. Ісус не помер від жорстокості, Він добровільно віддав своє життя. Тоді Ісуса прокололи в бік, і Його кров потекла по тріщині в скелі на 20 футів і приземлилася на віко милості з лівого боку (західна сторона). Коли Він помер на хресті, Він узяв на себе гріхи кожної людини на землі. Він навіть помер за всіх у Старому Завіті, а також за всіх, хто народиться відтоді. Ісус помер за наші хвороби, Він також помер за наші гріхи. Ми маємо зцілення для нашого тіла і прощення для нашої душі, тому що Ісус помер за нас.

       Рон Вят знайшов Ковчег Заповіту в 1990-х роках. Є 4 ангели, які охороняють Ковчег. Перебуваючи в печері з Ковчегом і ангелами, один з ангелів сказав Рону взяти зразок крові Ісуса. Рон Вятт відвіз цей зразок до лабораторії в Ізраїлі. Суха кров — це мертва кров, але Рон попросив їх помістити кров у сольовий розчин. Через 3 дні вони взяли кров і проаналізували її на кількість хромосом. Вони подивилися на аутосоми і виявили лише 22 аутосоми (від жінки) (мало бути 44 аутосоми) і 2 статеві хромосоми, одну Ťхť і одну ŤYť, хромосома ŤYť не була від чоловіка. Коли лаборанти запитали Рона, звідки взялася кров, він сказав Ťваш Месіяť.

       Багато людей вважають, що Біблія суперечить сама собі. Це не. Багато людей вірять, що Ісус помер у п'ятницю. Це не правда. Ісус помер у середу, о 15:00. (Дев'ята година). За днів Ісуса новий день починався із заходом сонця. Сам Ісус сказав: ŤБо як Йона був три дні й три ночі в утробі великої риби, так і Син Людський буде три дні й три ночі в серці земліť.

       Свято Пасхи починалося в четвер, і кожен, хто був на хресті, мав померти до початку Пасхи. Тому двом злодіям зламали ноги, щоб прискорити їхню смерть. Коли вони підійшли до Ісуса, вони були здивовані, що Він уже помер.
Коли Ісус помер у середу, із заходом сонця почався новий день.
Це був вечір четверга, потім день четверга.
На заході сонця в четвер новим днем були ніч п’ятниці та день п’ятниці.
Тоді на заході сонця в п’ятницю, це була ніч суботи та день суботи,
Субота була в суботу. Ісус воскрес із мертвих після заходу сонця в суботу.
Коли Марія пішла до могили Ісуса дуже рано в неділю, Ісуса там не було. Він уже встав.

       Кров Ісуса все ще жива сьогодні. Без крові Агнця Божого для нас не було б надії. Але Ісус заплатив ціну за наші гріхи. Все, що вам потрібно зробити, це прийняти Його як свого Спасителя. Ми врятовані кров’ю, яку пролив Ісус на хресті. Смерть нам не завадить. Наш Небесний Батько не засудить нас. Коли Він бачить нас, Він бачить кров Ісуса і приймає нас у свій дім. Шляхів до раю не так багато. Є лише один шлях, і це Ісус. Він заплатив за нас ціну Своєю кров’ю.


–––––––––––––––––––––––––––––––––


(Див. 2023 №15. Ковчег Завіту)

       Нова версія короля Якова
Івана 14:6 Ісус сказав йому: Я є дорога, і правда, і життя. Ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене.

       Нова версія короля Якова
Матвія 12:40 ŤБо як Йона був три дні й три ночі в утробі великої риби, так і Син Людський буде три дні й три ночі в серці землі.

       Нова версія короля Якова
Від Матвія 5:17 ŤНе думайте, що Я прийшов порушити Закон чи Пророків. Я не прийшов порушити, але виконати.

       Нова версія короля Якова
Ефесян 2:1 І вас Він оживив, мертвих у провинах і гріхах,
  2 в якому ви колись ходили за ходом цього світу, за князем влади повітря, за духом, що тепер діє в синах непокори,
  3 серед яких і всі ми колись жили в пожадливостях нашого тіла, виконуючи бажання тіла й розуму, і були за своєю природою дітьми гніву, як і інші.
  4 ś Бог же, багатий на милосердя, через велику любов Свою, якою полюбив нас,
  5 навіть коли ми були мертві через провини, оживив нас разом із Христом (благодаттю ви спасені),
  6 і воскресив нас разом, і разом посадив нас на небесах у Христі Ісусі,

       Нова версія короля Якова
Івана 3:15 ŤЩоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне.
  16 ŤБо так полюбив Бог світ, що дав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне.
  17 Бо не послав Бог Сина Свого у світ, щоб засудити світ, але щоб світ спасся через Нього.