Слово про життя і речі


           

 

гріх

         Що таке гріх? Гріх — це все, що відділяє нас від Бога. Бог є Святим Богом і не може допустити жодного гріха на Небо. Нам був потрібен Спаситель, щоб очистити нас. Ось чому Ісус прийшов на цю Землю; мав зайняти наше місце, і Він помер за нас, щоб ми могли прийти в присутність Бога.

        Люцифер був найкрасивішим ангелом, якого коли-небудь створив Бог. Люцифер був покритий багатьма дорогоцінними каменями, такими як сардій, топаз, алмаз, берил, онікс, яшма, сапфір, бірюза, смарагд і золото. Через свою красу він піднісся і згрішив. Бог скинув Люцифера з неба, і одна третина ангелів пішла з ним. Люцифер був дуже красивий, але гріх зробив його потворним. Сьогодні Сатана є найпотворнішою істотою з усіх існуючих. Усі ангели, які пішли за Сатіном, тепер демони, і вони також потворні.

       Гріх також робить нас потворними. Коли ми грішимо, ми стаємо дедалі потворнішими з кожним днем, коли живемо з цим гріхом. Ми видалені від присутності Бога. Ми можемо виглядати добре зовні, але всередині ми потворні. Найважливіше, що ми є всередині. Наші погляди зникнуть, але те, що всередині, житиме вічно.

       Гріх знищив більше людей і сімей, ніж будь-що інше. Гріх може відлучити нас від сімей, але він також відокремлює нас від Бога. Ось чому Ісус прийшов на цю землю; мав возз’єднати нас із нашим Небесним Батьком. Ісус помер за наші гріхи. Він зайняв наше місце, щоб ми могли жити з нашим Небесним Батьком. Ми можемо жити життям без гріха з Ісусом. Нам просто потрібно упокорити себе і прийняти Ісуса як нашого Спасителя. Коли Бог бачить нас, Він більше не бачить наших гріхів; Він бачить Ісуса. Він уже не бачить наших гріхів, вони забуті, купи Бог, як далеко Схід від Заходу. Ісус простить нам наші гріхи і зробить нас чистими та красивими всередині та зовні. Ми в мирі з нашим Богом.


––––––––––––––––––––––


       Нова версія короля Якова
Ісая 1:18 «Ходіть же, і поміркуймо, — говорить Господь, — коли ваші гріхи, як багряниця, стануть білі, як сніг, коли червоні, як багряниця, стануть, як вовна.