Et ord om livet og tingene


           

 

 Synd

         Hvad er synd? Synd er alt, der adskiller os fra Gud. Gud er en hellig Gud og kan ikke tillade nogen synd ind i himlen. Vi havde brug for en Frelser til at rense os. Det er grunden til, at Jesus kom til denne Jord; skulle tage vores plads, og han døde for os, så vi kan komme i Guds nærhed.

        Lucifer var den smukkeste engel, som Gud nogensinde havde skabt. Lucifer var dækket af mange ædelsten såsom sardius, topas, diamant, beryl, onyx, jaspis, safir, turkis, smaragd og med guld. På grund af sin skønhed løftede han sig op og syndede. Gud kastede Lucifer ud af himlen, og en tredjedel af englene gik med ham. Lucifer var meget smuk, men synden gjorde ham grim. I dag er Satan det grimmeste væsen i live. Alle Englene, der fulgte Satin, er nu Dæmoner, og de er også grimme.

       Synd gør os også grimme. Når vi synder, bliver vi mere grimme for hver dag, vi lever med den synd. Vi er fjernet fra Guds nærhed. Vi ser måske godt ud udadtil, men indeni er vi grimme. Det, vi er indeni, er det vigtigste. Vores udseende vil forsvinde, men det, der er indeni, vil leve for evigt.

       Synd har ødelagt flere mennesker og familier end nogen anden ting. Synd kan få os til at blive adskilt fra vores familier, men den adskiller os også fra Gud. Det er grunden til, at Jesus kom til denne jord; var at genforene os med vor himmelske Fader. Jesus døde for vores synder. Han tog vores plads, så vi kunne bo hos vor himmelske Fader. Vi kan leve et syndfrit liv med Jesus. Vi skal bare ydmyge os selv og acceptere Jesus som vores Frelser. Når Gud ser os, ser han ikke længere vores synder; Han ser Jesus. Han ser ikke længere vores synder, de er glemt køb Gud, så langt østen er fra vesten. Jesus vil tilgive os vores synder og gøre os rene og smukke indvendigt og udvendigt. Vi er i fred med vores Gud.


––––––––––––––––––––––––––––––––


       Ny King James-version
Esajas 1:18 "Kom nu, og lad os diskutere sammen," siger HERREN, "om dine Synder er som skarlagen, skal de blive hvide som Sne; omend de er røde som Karmosinrøde, skal de blive som Uld.