Слово про життя і речі


           

 

На колінах

         Поле битви в наших думках і на колінах. Ми просимо Бога про Його допомогу, на колінах. Ми віддаємо Богові нашу хвалу, стоячи на колінах. Саме там ми дякуємо Йому за Його доброту до нас, стоячи на колінах. На колінах це найважливіше місце в нашому житті.

       Був чоловік, Дейл Гентрі, який працював на радіостанції й пішов на роботу о 3:30 ночі. Бог попросив його дати Йому 1-шу годину дня. Дейл встав о 2:00 ночі і дав Богові першу годину дня. Він став великим Пророком і звернувся до життів тисяч людей. Він також неодноразово входив у моє життя. Усе, що він сказав, збулося, попереду ще дві речі.

       Деякі люди моляться в автомобілях дорогою на роботу. У цьому немає нічого поганого, якщо ви не закриваєте очі. У Бога Він завжди просив першої частини. Він хоче отримати першу частину нашої десятини. Він також хоче першу частину нашого часу. Він хоче бути першим із усього в нашому житті. Куди ми можемо піти і чого ми можемо досягти, якщо поставимо Бога на перше місце в кожній частині нашого життя?

       Багато людей кажуть, що вони занадто зайняті. Вони не мають часу. Ми знаходимо час для того, що хочемо зробити. Ми справді живемо в зайнятому світі. Іноді ми зайняті, роблячи забагато речей. Є багато речей, які ми можемо усунути, якщо захочемо. Ми ставимо в розкладі найважливіші для нас справи на перше місце. Де ти збираєшся провести вічність? Це найважливіше в нашому житті; планування вічності. Наш Бог любить нас більше, ніж ми можемо собі уявити. Він дав нам життя, яке ми маємо. Він також дав нам спасіння, щоб ми могли жити з Ним вічно. Саме наших молитов і нашої віри Бог чекає від нас.

       Настає день, коли кожна людина на землі, кожен демон і кожен на небі схилить коліна і проголосить, що Ісус є Господом, і Його ім’я вище кожного імені. Нам потрібно схилитися на коліна, перш ніж настане цей день, і ставити Його на перше місце в кожній справі, яку ми робимо.


––––––––––––––––––––––––––––––––


       Нова версія короля Якова
Філіппійців 2:9 Тому й Бог звеличив Його, і дав Йому ім’я, що вище від усякого імені,
  10 щоб перед іменем Ісуса схилилось кожне коліно тих, що на небі, і тих, що на землі, і тих, що під землею,
  11 і щоб кожен язик визнав, що Ісус Христос є Господь, на славу Бога Отця.