Ett ord om livet och saker


           

 

På våra knän

        Slagfältet är i våra sinnen och på våra knän. Vi ber Gud om hans hjälp, på våra knän. Vi ger Gud vår pris, på våra knän. Det är där vi tackar honom för hans godhet mot oss, på våra knän. På våra knän är den viktigaste platsen i våra liv.

       Det var en man, Dale Gentry, som arbetade på en radiostation och gick till jobbet klockan 03:30. Gud bad honom att ge honom den första timmen på dagen. Dale gick upp klockan 02.00 och gav Gud den första timmen på dagen. Han blev en stor profet och har talat in i tusentals människors liv. Han har också talat in i mitt liv många gånger. Allt han sa har hänt, med två saker till.

       Vissa människor ber i sina bilar på väg till jobbet. Det är inget fel med det om du inte blundar. Hos Gud har han alltid bett om den första delen. Han vill ha den första delen av vårt tionde. Han vill också ha den första delen av vår tid. Han vill ha det första av allt i våra liv. Vart kan vi gå och vad kan vi åstadkomma om vi sätter Gud först i varje del av våra liv?

       Många säger att de är för upptagna. De har inte tid. Vi tar av tid för de saker vi vill göra. Vi lever i en hektisk värld. Ibland är vi upptagna med att göra för många saker. Det finns många saker vi kan eliminera, om vi ville. Vi sätter de saker som är viktigast för oss först på vårt schema. Var ska du tillbringa evigheten? Det är det viktigaste i våra liv; planerar på evigheten. Vår Gud älskar oss mer än vi någonsin kan föreställa oss. Han gav oss det liv vi har. Han gav oss också frälsning så att vi kan leva med honom i evighet. Det är våra böner och vår tro, som Gud söker, från oss.

       Det kommer en dag då varje människa på jorden, varje demon, och alla i himlen, kommer att böja sina knän och förklara att Jesus är Herre, och att hans namn är över alla namn. Vi måste böja oss på knä innan den dagen kommer, och sätta honom först i allt vi gör.


––––––––––––––––––––––––––––––


       Ny King James-version
Filipperbrevet 2:9 Därför har också Gud högt upphöjt honom och givit honom det namn som är över alla namn,
  10 för att i Jesu namn varje knä skall böja sig, för dem som är i himlen och för dem på jorden och för dem som är under jorden,
  11 och att varje tunga skulle bekänna att Jesus Kristus är Herre, till Gud Faderns ära.