Et ord om livet og tingene


           

 

 På vores knæ

         Kamppladsen er i vores sind og på vores knæ. Vi beder Gud om hans hjælp, på vores knæ. Vi giver Gud vores ros, på vores knæ. Det er der, vi takker ham for hans godhed mod os, på vores knæ. På vores knæ er det vigtigste sted i vores liv.

       Der var en mand, Dale Gentry, som arbejdede på en radiostation og gik på arbejde kl. 03.30. Gud bad ham om at give ham den første time på dagen. Dale stod op kl. 02.00 og gav Gud den første time på dagen. Han blev en stor profet og har talt ind i tusindvis af menneskers liv. Han har også talt ind i mit liv mange gange. Alt, hvad han sagde, er gået i opfyldelse, med to ting mere til at komme.

       Nogle mennesker beder i deres biler på vej til arbejde. Det er der ikke noget galt i, hvis du ikke lukker øjnene. Hos Gud har han altid bedt om den første del. Han vil have den første del af vores tiende. Han vil også have den første del af vores tid. Han vil have det første af alt i vores liv. Hvor kan vi gå hen, og hvad kan vi opnå, hvis vi sætter Gud først i alle dele af vores liv?

       Mange siger, at de har for travlt. De har ikke tiden. Vi får tid til de ting, vi gerne vil. Vi lever i en travl verden. Nogle gange har vi travlt med at gøre for mange ting. Der er mange ting, vi kan fjerne, hvis vi ville. Vi sætter de ting, der er de vigtigste for os, først på vores tidsplan. Hvor skal du tilbringe evigheden? Det er det vigtigste i vores liv; planlægning af evigheden. Vores Gud elsker os mere, end vi nogensinde kan forestille os. Han gav os det liv, vi har. Han gav os også frelse, så vi kan leve med ham i evigheden. Det er vores bønner og vores tro, som Gud leder efter hos os.

       Der kommer en dag, hvor hvert menneske på jorden, hver dæmon og alle i himlen, vil bøje deres knæ og erklære, at Jesus er Herre, og hans navn er over hvert navn. Vi er nødt til at bøje os på vores knæ, før den dag kommer, og sætte ham først i alt, hvad vi gør.


–––––––––––––––––––––––––––––––


       Ny King James-version
Filipperne 2:9 Derfor har også Gud ophøjet ham højt og givet ham det navn, som er over hvert navn,
  10 for at i Jesu Navn hvert Knæ skulde bøje sig, for dem i Himmelen og for dem, der er paa Jorden, og for dem, der er under Jorden,
  11 og at enhver Tunge skulle bekende, at Jesus Christus er Herre, til Gud Faders Ære.