Λίγα λόγια για τη ζωή και τα πράγματα           

 

Καταζητούμενος

          Σε όλους μας αρέσουν οι ταινίες, η ανάγνωση βιβλίων, οι αθλητικές δραστηριότητες και πολλά άλλα πράγματα που κάνουμε. Οι περισσότερες ταινίες και βιβλία έχουν ίσως τέσσερις πλοκές, χωρίς να υπολογίζεται η επιστημονική φαντασία. Τα τέσσερα οικόπεδα είναι? Μυστήρια δολοφονίας, πόλεμος, γουέστερν και ιστορίες αγάπης. Οι παλαιότεροι Murder Mysteries όπως ο Perry Mason, η Miss Marple της Agatha Christie και ο Poirot δεν έδειξαν ποτέ αίμα στις ταινίες τους. Σήμερα σχεδόν κάθε ταινία δείχνει πολύ αίμα και χάος. Και χειροτερεύει με τα κεφάλια να φουσκώνουν και περισσότερο. Υπάρχουν κάποιες ταινίες και βιβλία που δεν πρέπει να δούμε. Ναι, μπορούμε να πάμε να δούμε μια πολεμική ταινία και ένα Murder Mysteries και μερικά γουέστερν με όλο το χάος και το χάος. Τι κάνει όμως στο πνεύμα μας; Μερικές ταινίες για το Halloween που δεν πρέπει να δούμε ποτέ.

      Όταν προσπαθούμε να πλησιάσουμε τον Θεό, πρέπει να Τον ακούσουμε. Δεν μπορούμε να Τον ακούσουμε όταν γεμίζουμε τη ζωή μας με χάος και γκρίνια. Η φωνή του είναι ένας μικρός ψίθυρος που χρειαζόμαστε ένα ήρεμο πνεύμα για να ακούσουμε. Δεν μπορούμε να Τον ακούσουμε όταν η ζωή μας είναι γεμάτη με ό,τι υπάρχει σε μερικά βιβλία και ταινίες. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εγκαταλείψουμε όταν προσπαθούμε να ακούσουμε τι προσπαθεί να μας πει. Αν ΘΕΛΟΥΜΕ να ακούσουμε τι προσπαθεί να μας πει ο Θεός, πρέπει να σταματήσουμε κάποια πράγματα και να αρχίσουμε να Τον ακούμε. Όλα είναι θέμα του τι θέλουμε.


      Νέα έκδοση King James
Ιωάννης 3:30 Αυτός πρέπει να αυξηθεί, αλλά εγώ να μειωθώ.

      Νέα έκδοση King James
Ιερεμίας 18:9 Και τη στιγμή θα μιλήσω για ένα έθνος και για ένα βασίλειο, για να το οικοδομήσω και να το φυτέψω,
 10 Αν κάνει κακό μπροστά μου, ώστε να μην υπακούει στη φωνή Μου, τότε θα μετανοήσω για το καλό με το οποίο είπα ότι θα το ωφελούσα.