Слово про життя і речі


           

 

Ми не маємо

          Ілля зіткнувся з пророками Ваала і хотів знати, хто такий Бог? Він відпустив пророків Ваала першими. Спочатку вони побудували свою альтарю, а потім попросили свого бога послати вогонь. Майже цілий день пророки Ваала не звели вогонь на свій Альтер. Потім настала черга Іллі. Вони поклали 12 каменів для жертовника і викопали ров навколо жертовника. Тоді вони взяли дерево і поклали його на камені Вівтаря. Тоді вони поставили бика на вівтар. Тоді Ілля сказав їм полити все водою і наповнив рів. Тоді вдруге він сказав налити більше води на Альтер. Тоді втретє він сказав, налийте більше води на Альтер. Тоді Ілля попросив, щоб Бог приніс вогонь на жертовник. Вогонь зійшов і пожер усе, включаючи жертву, дрова, воду, порох і каміння.

       Чоловік, який перевіз цілі будинки, переніс будинок, який був далеко за містом; Це було пару годин їзди від міста. Вони зрозуміли, що забули принести ланцюг, який був потрібний, щоб поставити будинок на місце. Здавалося, їм доведеться повернутися наступного дня. Вони вже збиралися йти, але чоловік вирішив помолитися. Він сказав людям, що були з ним, що йде молитися, а вони сміялися з нього і запитували, про що збирається молитися. Чоловік сказав, що буде просити у Бога ланцюг. Тепер вони щиро засміялися. Один із чоловіків запитав: ォЩо ти будеш просити, щоб ланцюги посипалисяサ. Чоловік сказав: ォЯ не знаю, але в Біблії сказано, що ми не маємо, тому що не просимоサ. Він помолився і сказав: ォГосподи, ти можеш все, ти контролюєш всесвіт, я прошу, щоб ти дав мені ланцюг, щоб нам не довелося втрачати день і повернутися завтраサ. Вони стояли біля сільської дороги з великим поворотом перед ними. Приблизно в той час дорогою мчав цей старий пікап. У нього був опущений задній борт. Коли він зробив цей поворот, їхав надто швидко, ланцюг вилетів з кузова вантажівки, перетнув дорогу й приземлився біля ніг чоловіка. Він підняв його і сказав: ォУ мене є ланцюжок, ходімо до роботиサ.

       У нас немає, тому що ми не просимо. Багато людей мають різні погляди на Бога. Деякі думають, що Бог стоїть над нами і чекає, поки ми щось зіпсуємо, щоб Він міг нас покарати. Це не правда. Наш Бог любить нас так сильно, що Він чекає, щоб благословити нас добрими речами. Він хоче благословити Своїх дітей. Це кожен із нас. Він уже віддав Свого Сина Ісуса в жертву за наші гріхи. Оскільки перша людина згрішила, ми всі народжені в гріху. Коли Ісус помер, Він помер за кожного з нас. Він зайняв наше місце, щоб ми могли жити з Ним у раю. Коли ми віддаємо своє життя Йому, ми є дітьми Бога. Як Його діти, ми можемо просити Його про будь-що.

       Коли Єлисей попросив Бога принести вогонь для жертви, він не думав, що Бог також спалить каміння та бруд. Гірські породи можуть танути приблизно за 2000コ F градусів; щоб перетворити їх на попіл, було б у два рази більше тепла. Ми можемо попросити ланцюжок, коли він нам потрібен. Бог не є Санта-Клаусом, але Він відповість на наші молитви, коли ми просимо в рамках Його волі. Немає нічого такого, чого Він не відмовить нам, якщо ми попросимо з вірою.

末末末末末末末末末末末末末末

       Нова версія короля Якова
Якова 4:2 Бажаєте й не маєте. Ви вбиваєте і бажаєте, і не можете отримати. Ви боретеся і воюєте. А ти не маєш, бо не просиш.
  3 Просите й не одержуєте, бо недаремно просите, щоб витратити на свої розваги.

       Нова версія короля Якова
1 Царів 18:30 І сказав Ілля до всього народу: Підійдіть до мене! І наблизився до нього весь народ. І він поправив жертівника Господнього, що був розбитий.
  31 І взяв Ілля дванадцять каменів за числом племен синів Якова, до якого було слово Господнє, говорячи: Ізраїль буде твоє ім'я.
  32 І збудував він із того каміння жертівника в ім'я Господнє. і він зробив рів навколо жертовника, достатньо великий, щоб вмістити два моря насіння.
  33 І наклав він дрова, порізав бика на шматки, і поклав його на дрова, і сказав: ォНаповніть чотири горщики водою, і вилийте її на цілопалення та на дроваサ.
  34 Тоді він сказав: ォЗробіть це вдругеサ, і вони зробили це вдруге; і він сказав: ォЗробіть це втретєサ, і вони зробили це втретє.
  35 І вода потекла навколо жертівника; і він також наповнив траншею водою.
  36 І сталося під час принесення вечірньої жертви, підійшов пророк Ілля та й сказав: ォГосподи, Боже Авраама, Ісака та Ізраїля, нехай пізнають сьогодні, що Ти Бог в Ізраїлі і я Твій слуга, і що я зробив усе це за Твоїм словом.
  37 Почуй мене, Господи, почуй мене, і нехай пізнає народ цей, що Ти Господь Бог, і що Ти повернув їхні серця до Себе.
  38 І спав Господній вогонь, і пожер цілопалення, і дрова, і каміння, і порох, і злизав