Слово про життя і речі


           

 

Більш ніж достатньо

          Чоловік хотів купити землю під школу. Він мав трохи землі, але її було замало. Він купив свою власність за 4000 доларів за акр. За його власністю було 10 акрів. Коли він запитав про власність, вони хотіли 25 000 доларів за акр. Це було більше ніж у 5 разів більше, ніж він заплатив за свою землю. Він був розчарований і не мав коштів заплатити стільки. Він залишив це в Божих руках і продовжував дякувати Богу, що Він забезпечить. Через три роки в його двері постукав чоловік. Це була людина з уряду. Він ніколи нікому не казав, що йому потрібна земля. Представник уряду сказав чоловікові, що через дорогу від нього 120 акрів і на ньому 9 будівель. На нього вилучали 5 разів. Він сказав, що був уповноважений позбутися цього і зробити йому пропозицію. Лише земля коштувала б 3 000 000 мільйонів доларів, не враховуючи 9 будівель. Наш чоловік сказав: «Я дам вам 200 000 тисяч доларів». Представник уряду сказав «у вас є угода» і потис йому руку.

       Ісус служив великому натовпу людей. Наближався вечір, і учні хотіли відпустити їх, щоб вони пішли купити їжі. Ісус сказав: «Ти годуй їх». Учні сказали: «Ми маємо лише п’ять хлібів і дві риби». Ісус сказав: «Принесіть їх сюди до Мене». Ісус поблагословив любов і рибу, а потім звелів учням подати їжу всім. Було п'ять тисяч чоловік. З жінками та дітьми мало бути понад п'ятнадцять тисяч людей. Коли учні зібрали те, що залишилося, залишилося дванадцять кошиків їжі.

       Бог дуже точний у всьому, що Він робить. Але коли Він вирішує когось благословити, Він перестарається. Він не дає нам «достатньо». Він любить виливати великі благословення. Він дає нам більше, ніж нам потрібно. Наш Бог є дуже щедрим Богом, який любить давати Своїм дітям великі благословення та більше, ніж нам потрібно.

––––––––––––––––––––––––––––

       Нова версія короля Якова
Ефесянам 3:20 Тому, Хто може зробити надто більше всього, про що ми просимо або думаємо, згідно з силою, що діє в нас,

       Нова версія короля Якова
Амос 9:13 «Ось настають дні, — говорить Господь, — коли орач дожене женця, а топтач винограду — того, хто сіяє насіння, — з гір полине солодке вино, і всі гори потечуть. з цим.

       Нова версія короля Якова
John 6:5 5 Тоді Ісус звів очі Свої, і, побачивши багато народу, що до Нього йде, сказав до Пилипа: Де нам купити хліба, щоб вони поїли?»
  6 Але Він сказав це, щоб випробувати його, бо Він Сам знав, що мав зробити.
  7 Пилип Йому відповів: Не вистачить їм хліба на двісті динаріїв, щоб кожному з них було трохи.
  8 Один із Його учнів, Андрій, брат Симона Петра, сказав Йому:
  9 Є тут хлопець, який має п’ять ячмінних хлібів і дві рибки, але що це таке серед такої кількості?»
  10 Тоді Ісус сказав: «Змусьте людей сісти». Тепер на тому місці було багато трави. І сіли ті люди числом близько п'яти тисяч.
  11 І взяв Ісус ті хліби, і, подякувавши, роздав учням, а учні тим, що сиділи. також і риби, скільки хотіли.
  12 Коли вони наситилися, Він сказав Своїм учням: «Зберіть уламки, що залишилися, щоб нічого не пропало».
  13 Тому вони зібрали їх і наповнили дванадцять кошиків шматками п’яти ячмінних хлібів, що залишилися від тих, що їли.