Слово про життя і речі


           

 

Я твій батько

          Була одна жінка, яка 20 років шукала свого рідного батька. Вона працювала на станції Exxon. Одного вечора прийшов бездомний чоловік і попросив її перевірити його картку талонів на харчування, щоб дізнатися, скільки грошей на ній залишилося. Вона подумала, що цей чоловік був просто черговим джентльменом на вулицях, але коли вона побачила його ім’я, вона запитала його по батькові. Він сказав «Євген». Вона впала на коліна й сказала: «Ти, можливо, біологічний батько». Я шукаю тебе понад 20 років. Чоловік був вражений. Вони обоє тремтіли.

      У всіх нас є земний батько, який створив те, як ми виглядаємо, а також мати, яка внесла свою частку в наші гени. Те, що ми є всередині, не прийшло від наших батьків. Батьки не дали нам життя. Наше життя прийшло від нашого Небесного Батька. Після зачаття наш Небесний Батько дав нам дух, який ніколи не помре. Наші тіла помруть, але частина нас, яка є духом, ніколи не помре. Наш Бог є Майстром у створенні речей так само добре, як і ми, люди. Коли Він створив зірки та різні галактики, а також тварин, дерева та все на землі, Він сказав, що це добре. Коли Бог створив першу людину (Адама), він сказав, що це було дуже добре.

      Людство не може створити життя. Тільки Бог може створити життя. Він створив усе живе на цій землі. Коли ми помираємо фізичною смертю, наші тіла повертаються на землю, але наш дух повертається до Бога, який дав його. Він наш Отець. Наш дух постане перед нашим Батьком і дасть звіт за те, що ми зробили на цій землі. Тому нам потрібно шукати Його, перебуваючи в наших земних тілах. Бог сказав, що якщо ми будемо шукати Його, Він знайдеться. Наш Бог є милостивим Богом, який ніколи не змушуватиме нас ні до чого. Він просто просить нас прийти. Щоб прийти до Нього, ми повинні спочатку прийти до Ісуса, тому що Бог приніс Ісуса в жертву за наші гріхи. Якщо ми попросимо Ісуса простити нас, Він це зробить. Коли ми довіряємо Йому, ми віримо, що Він помер за наші гріхи і воскрес із могили. Тоді ми можемо піти в присутність Бога, нашого єдиного Батька.

––––––––––––––––––––––––––––

       Нова версія короля Якова
Ecclesiastes 12:7 Тоді порох вернеться в землю, як був, а дух вернеться до Бога, що дав його.
     
      Нова версія короля Якова
Від Матвія 5:16 «Так ваше світло нехай світить перед людьми, щоб вони бачили ваші добрі діла та прославляли Отця вашого Небесного.
    
      Нова версія короля Якова
Псалми 89:26 Він буде кликати до Мене: Ти мій Отець, мій Бог і скеля мого спасіння!