Слово про життя і речі


           

 

Моя Віра

          Була жінка, яка виросла в маленькому містечку в Міссісіпі. Вона виросла в дуже бідній сім’ї та зазнавала насильства. Здавалося, що вона стане статистикою і ніколи не матиме великого значення. Одного ранку, у віці п’яти років, коли молочник приносив молоко до їхнього маленького будиночка, він подивився дівчинці в очі і сказав: «Юна леді, ти станеш Міс Америка». До того моменту ніхто ніколи не казав, ким вона стане. Єдине, що вона коли-небудь чула, це: дисфункція, поразка, посередність. Коли вона почула це слово від молочника, насіння було посіяне в її серці. Щовівторка молочник говорив те саме протягом багатьох років: «Ти станеш Міс Америка». Насправді в неї не було причин навіть думати про це. У неї не було зв’язків, ресурсів, здібностей, нікого, хто б їй допоміг у її мріях. Якби вона могла зробити це сама, для цього не потрібна була б віра. Бог вкладе в нас речі, які виходять за межі наших здібностей, талантів і недосяжних. В одинадцять років ця дівчинка потрапила в лобову аварію, її викинуло з машини і зламала ногу в 32 місцях. Їй наклали 200 швів на обличчя. Так багато про те, щоб стати Міс Америка. П'ять років вона була калікою і змушена була пересуватися на інвалідному візку. Більшість людей здалися б, але не ця молода дівчина. Ця мрія була глибоко в її серці. У 19 років вона взяла участь у місцевому конкурсі й посіла перше місце. Вона виграла конкурс «Міс Міссісіпі». У 1980 році Шеріл Превітт Салем стала міс Америка. Сьогодні вона служить Господу.

      Господь дає нам мрії, ідеї, бажання. Він вкладає речі в наші серця і душі. Коли ми візьмемо цю мрію, ідею чи бажання, зачепимося за них і тримаємо це на передньому плані нашого розуму, Бог побачить, що це станеться. Дуже часто ми здаємося через те, що проти нас. Речі, які стаються і які ми вирішуємо, не варті проблем. Надто легко здатися. Нам потрібно триматися того, що Господь поклав у наші серця. Ось що таке віра. Тримаючись за Бога, щоб виконати Його обіцянки нам. Багато речей прийде, щоб відвернути нас, змусити нас здатися або зайнятися іншими справами і забути про цю мрію. Але віра не здається. Ми дотримуємося Божих обіцянок, даних нам, і дбаємо про те, щоб Бог дотримувався своїх обіцянок, даних нам. Ми зберігаємо стійку віру в Божі слова до нас. Він ніколи не збреше і не забуде нас. Наша віра в Нього.

––––––––––––––––––––––––––––

      Нова версія короля Якова
Від Матвія 9:20 І раптом ззаду підійшла жінка, яка протягом дванадцяти років мала кровотік, і доторкнулася до краю Його одягу.
 21 Бо вона сказала собі: «Коли тільки доторкнусь до одежі Його, то одужаю».
 22 А Ісус обернувся й, побачивши її, сказав: «Будь бадьорою, дочко, віра твоя спасла тебе». І жінка одужала з тієї години.

      Нова версія короля Якова
Матвія 14:34 ¶ Коли вони перейшли, то прийшли в землю Генісаретську.
 35 І коли люди того місця впізнали Його, то розіслали по всій тій околиці, принесли до Нього всіх недужих,
 36 і благали Його, щоб тільки торкнутися краю Його одежі. І всі, хто доторкнувся до нього, були зроблені чудово.