Слово про життя і речі


           

 

Правопорушення

         Образи приходять до нас з усіх боків. Хтось зупинив нас у пробках, ваша дружина каже щось, що вас турбує, наші діти говорять нам у відповідь, у клієнта поганий день і він звинувачує нас у цьому, і багато інших речей псують нам день. Деякі люди залишають церкву, бо хтось їх образив. Те, як ми ставимося до цих правопорушень, дещо говорить про нас. Ми можемо злитися і знести це на свою сім’ю, або відпустити це, щоб стати кращою людиною.

      У Біблії сказано, що спокуси прийдуть, але ми не повинні перекладати провину на інших. Якщо наш друг говорить нам про образу, ми не повинні брати цю образу на себе. Досить погано, що наш друг образився, але якщо ми беремо це на себе, то ми ображаємося, і це проникає в наш дух, і ми можемо грішити. Світ наповнений образами за все під сонцем. Люди ображаються, бо ми не сприймаємо їхній спосіб життя. Інші ображаються через те, що Біблія говорить про гріх. Люди звинувачують інших у тому, що вони самі відчувають.

      Образи прийдуть, але ми не повинні їх приймати. Ми дозволяємо цим злочинам продовжуватись. Ми можемо ігнорувати їх або передати їх Господу. Ми повинні передати все Богу, бо Він наш захисник, він подбає про тих, хто кривдить. Ми продовжуємо і бажаємо мирного дня. Ми славимо Його Святе Ім’я, бо Він є Господь.


      Нова версія короля Якова
Від Матвія 18:7 ¶ «Горе світові через спокуси! Спокуси бо мають прийти, але горе тій людині, через яку спокуси приходять!

      Нова версія короля Якова
Римлянам 5:15 Але дар не такий, як спокуса. Бо коли через провину одного померло багато, то тим більше благодать Божа й дар благодаттю однієї людини, Ісуса Христа, розповнилися на багатьох.