Слово про життя і речі


           

 

Великі молитви

          Космічні вчені з ГрінБелта, штат Меріленд, перевіряли положення Сонця та планет у космосі, де вони будуть через 100 і 1000 років. Ми повинні це знати, щоб не відправити супутник і не зіткнутися з чимось пізніше на своїх орбітах. Ми повинні розкласти орбіти з точки зору життя супутника, і де будуть планети, щоб усе не застрягло. Вони проводили комп’ютерні вимірювання вперед і назад протягом століть, і воно зупинилося. Комп’ютер зупинився і засвітився червоним сигналом, що означало, що виникла проблема з поданою на нього інформацією. Вони виявили, що в минулому часі в космосі відсутній день. Вони чухали потилиці, поки один християнин не сказав, що в недільній школі говорили про те, що Сонце стоїть на місці. Вони виявили, що Ісус Навин був стурбований тим, що його оточили вороги, і якщо настане темрява, вони здолають їх. Тому Ісус Навин попросив Господа, щоб Сонце зупинилося. Вони виявили, що бракує 23 години 20 хвилин. Не цілий день. Вони читали Біблію, і це було «приблизно (приблизно) день».

      Вони все ще мали проблеми, тому що бракувало 40 хвилин, які все ще можуть спричинити проблему через 1000 років. Християнин подумав про це і сказав: «У недільній школі говорили про те, куди зайшло Сонце. Вчені сказали йому, що він зійшов з глузду. Вони читають у Біблії про те, що Єзекія був на смертному одрі, і його відвідав пророк Ісія, який сказав йому, що він помре. Єзекія молився і просив Бога пощадити його. Бог відповів на його молитву і дав йому ще 15 років. Єзекія попросив знака. Ісая запитав: «Ви хочете, щоб Сонце пішло вперед на 10 градусів?» Єзекія сказав: «Нічого, якщо Сонце йде вперед на 10 градусів, але нехай тінь повертається назад на 10 градусів. Ісая вимовив слово, і тінь повернулася на 10 градусів назад. Це було рівно 40 хвилин.

      Ми завжди просимо Бога про щось у своїх молитвах. Просимо допомоги в оплаті житла або кращої роботи. Ми повинні просити Бога про Його допомогу, щоб оплатити весь наш будинок. Або ми могли б попросити у Бога власну нову справу, а не просто роботу. Ісус Навин попросив, щоб Сонце зупинилося. Ми можемо просити Бога про що завгодно, і найгірше, що може статися, Він каже Ні! Але Він також може сказати Так! Ісус звернувся до вітру, і він заспокоївся. Він дав нам владу над цією землею. Він сказав, що те, що ми зв’яжемо на землі, буде зв’язане на небі. Що ми розв’яжемо на землі, буде розв’язане на небі. Ми можемо протистояти урагану та іншим штормам. Ми маємо всю владу небес на цій землі. Ми маємо владу над народами цього світу. Бог сказав просити народи, і Він дасть їх нам. Нам потрібно почати молитися про важливіші речі в житті, і Бог виконає наші прохання.

––––––––––––––––––––––––––––
     
      Нова версія короля Якова
Ісус Навин 10:12 І говорив Ісус до Господа того дня, коли Господь видав амореянина перед Ізраїлевими синами, і сказав на очах Ізраїля: Стань, сонце, над Ґів'оном, а місяцю в долині Айялон».
 13 І сонце зупинилось, і місяць зупинився, аж поки народ не помстився своїм ворогам. Хіба це не написано в Книзі Яшера? Так сонце зупинилося посеред неба, і не поспішало зайти близько цілого дня.
 14 І не було такого дня ні перед ним, ні після нього, щоб Господь послухав голосу людини; бо Господь воював за Ізраїля.

      Нова версія короля Якова
2 Kings 20:8 І сказав Єзекія до Ісаї: Яка ознака, що Господь вилікує мене, і що третього дня я піду до Господнього дому?
 9 Тоді Ісая сказав: «Оце вам знак від Господа, що Господь зробить те, що Він говорив: чи піде тінь на десять ступенів вперед, чи повернеться на десять ступенів назад?»
 10 І відповів Єзекія: Легко тіні спуститися на десять ступенів; ні, але нехай тінь піде назад на десять ступенів.