Слово про життя і речі


           

 

Царство Боже

           Багато людей мають різні уявлення про те, що таке Царство Боже і де воно знаходиться. Багато людей вірять, що Царство Боже на небі. Це не так. Царство Боже там, де ми є. Це в тих, хто віддав Ісусу своє життя і своє серце. Ми є Царство Боже. Коли Ісус був на цій землі, Він був Царством Божим і дарував Царство Боже всім, хто хотів.

       Коли Ісус сказав про багатого чоловіка, що потрапити на небо було б все одно, що верблюд пройшов крізь вушко голки. Вушко голки — це людські двері у більших воротах, куди люди можуть увійти після того, як ворота були закриті на ніч. Двері були замалі для верблюда. Верблюда довелося розвантажити та стати на коліна, щоб пролізти через двері людини. Верблюдові було важко, але верблюд міг пройти. Він не казав, що людина не може потрапити на небо, Він казав, що це було важко, як верблюду, що пройшов крізь вушко голки. Він говорив про те, що ми ставимо перед Богом. Ми довіряємо не Богові, а тому, що маємо. Деякі люди вважають багатство прокляттям і обіцяють жити в бідності. Деякі люди думають, що їм потрібно щось робити, наприклад підніматися сходами на колінах. Вони розраховують на те, що їхні праці принесуть їх на небо.

       Ми робимо багато речей, думаючи, що зможемо потрапити в Царство Боже. Як багата людина, яка залежить від свого багатства, або бідна людина, яка думає, що його бідність врятує його, або той, хто піднімається по сходах на колінах, врятує їх і багато іншого. Усе це діла плоті. Наш дух постійно бореться з тілом. Плоть хоче, щоб ми робили те, що робить її комфортною або щасливою, або вона намагається опустити наш дух у яму депресії. Немає нічого, що ми можемо зробити в тілі, що могло б нас врятувати. Ми спасенні в духовній сфері. Плоть бере участь у поїздці. Є лише одна річ, яка може вас врятувати, і це віддати своє життя Ісусу. Ісус є єдиним порятунком, якого Бог вимагає, щоб ми потрапили на небо. Він є нашим захисником перед Отцем.

––––––––––––––––––––––––––––

       Нова версія короля Якова
Від Матвія 6:33 «Але шукайте найперше Царства Божого та Його правди, а все це вам додасться.
  34 Тож не журіться про завтрашній день, бо завтрашній день буде турбуватися про своє, досить на день свого клопоту.

       Нова версія короля Якова
Марка 10:25 «Легше верблюду пройти крізь вушко голки, ніж багатому ввійти в Царство Боже».

      Нова версія короля Якова
Луки 17:20 А коли фарисеї запитали Його, коли прийде Царство Боже, Він відповів їм і сказав: Царство Боже не приходить на очі;
  21 І не скажуть: Ось тут! або `Дивіться там!' Бо справді Царство Боже всередині вас».