Слово про життя і речі


           

 

Люцифер

           Багато людей приписують нашим ворогам занадто багато уваги за їхні проблеми та хвороби. Іноді в проблемах винні ми самі. Неправильні речі, які ми їмо, шкідливі звички, які ми маємо, і неправильний вибір, який ми робимо. Щоразу, коли у нас виникає проблема, ми звинувачуємо Диявола та його демонів. У Біблії сказано, що Він дає Своєму сонцю сходити над злими і добрими і посилає дощ на праведних і неправедних.

      Люцифер був найкрасивішим ангелом, якого коли-небудь створив Бог. Люцифер був покритий багатьма дорогоцінними каменями, такими як сардій, топаз, алмаз, берил, онікс, яшма, сапфір, бірюза, смарагд і золото. Через свою красу він піднісся і згрішив. Бог скинув Люцифера з неба, і одна третина ангелів пішла з ним.

      Люцифер (Сатана - Диявол) і його демони можуть нав'язати нам що-небудь, але ми повинні вибрати: зберегти це чи відкинути це. Коли ми говоримо МОЯ хвороба, МІЙ ревматизм, МОЯ хвороба, ми вимагаємо їх для себе. Ми згодні з Люцифером щодо цієї хвороби. Наші слова – найпотужніша зброя, яка у нас є. Ми можемо використовувати його для боротьби з ворогом або домовитися з ворогом.

      Демони та ангели дуже відрізняються від нас, але є деякі речі, які у нас з ними спільні. Вони не всі знають. Вони не всюдисущі. Вони не можуть читати наші думки. Вони не знають нашого майбутнього. Вони панують над пеклом, але в недалекому майбутньому вони стануть резиденціями пекла. Вони спостерігають за нами. Вони бачать, як ми ходимо до церкви, читаємо Біблію та вшановуємо Бога. Вони знають, що нападають на нас, бо спостерігають за тим, що ми робимо та що говоримо. Вони ненавидять людство, тому що ми можемо бути викуплені, а вони ні. Вони зроблять усе, щоб забрати нас із собою в пекло.

      Інша правда полягає в тому, що Бог обгородив нас живою огорожею. Бог послав Своїх Ангелів для нашого захисту, і ми маємо двох ангелів, які наглядають за нами. Один завжди з нами, а інший йде на небо і повертається з нашими молитвами та відповіддю на наші молитви. Багато разів ми не бачимо захисту, тому що думаємо, що автомобіль, який щойно проминув нас, був випадковим збігом. Навколо Божих людей не буває випадковостей. Ворог би вбив нас, якби міг. Вони не можуть через Божий захист.

     Кожен пройшов або пройде через час випробувань. Навіть Ісус був випробуваний. Бувають часи випробувань, але ворог повинен просити Божого дозволу напасти на нас. Але навіть у часи, коли ми зазнаємо випробувань, Бог усе ще має захист навколо нас. Ворог може зайти так далеко і не далі. Є мільйони і мільйони людей, які були мертвонародженими, чи зробили аборт, чи з якихось інших причин не пройшли тестування. Наприкінці тисячі років миру з Богом ворог, який був прикутий тисячу років, буде звільнений, щоб випробувати тих, хто не пройшов випробування, і багато хто піде за сатаною.

    Ми самі не маємо влади над сатаною, але Ісус дав нам владу над нашими ворогами. Бог сказав, що якщо ми протистоїмо ворогові, він утече від нас. Ми благословенні, і Бог бореться за нас. Ми можемо благати кров Ісуса над нами та нашими родинами. Треба почати погоджуватися з Богом, а не з ворогами. Ми благословенні, і ми захищені. Наш Бог буде вести наші битви за нас. Треба лише покластися на Нього і протистояти ворогові, і він утече від нас.


      Нова версія короля Якова
Від Матвія 5:45 «щоб ви були синами Отця вашого, що на небі, бо Він велить сонцю Своєму сходити над злими й над добрими, і посилає дощ на праведних і на неправедних.

      Нова версія короля Якова
Ісая 14:12 «Як ти впав із неба, Люцифере, сину зорі!
 13 Бо ти сказав у своєму серці: Зійду на небо, понад зорі Божі піднесу мій престол; Я також сидітиму на горі зборів На крайній стороні півночі;
 14 Я зійду над висотою хмар, буду подібний до Всевишнього.
 15 Але ви будете зведені до шеолу, до глибини ями.

      Нова версія короля Якова
Єзекіїль 28:13 Ви були в Едемі, саду Божому; Кожне дорогоцінне каміння було тобі покрито: сардій, топаз і діамант, берил, онікс і яшма, сапфір, бірюза та смарагд із золотом. Виготовлення твоїх бубнів і сопілок було приготовлено для тебе в день твого створення.
 14 Ти був помазаним херувимом, що покриває; Я утвердив тебе; Ти був на святій Божій горі; Ти ходив туди й назад посеред вогняного каміння.
 15 Ти був досконалий у твоїх дорогах від дня твого створення, аж поки не знайдено в тобі беззаконня.
 16 Від великої торгівлі твоєї ти сповнився насильства всередині, і ти згрішив; тому Я кинув тебе, як нечисту річ, із Божої гори, і Я знищив тебе, о херувиме, із-поміж каміння вогняного. .
 17 Загордилось твоє серце через твою красу, ти зіпсував свою мудрість заради твоєї пишноти; Я кинув тебе на землю, поклав тебе перед царями, щоб вони дивилися на тебе.