Слово про життя і речі


           

 

Добро і Зло

          У всьому під сонцем є добро і зло. Просто в раю. Люцифер був найкрасивішим ангелом, якого коли-небудь створив Бог. Люцифер був покритий багатьма дорогоцінними каменями. Через свою красу він піднісся і згрішив. Бог скинув Люцифера з неба, і одна третина ангелів пішла з ним.

      Бог дав кожному, людству та ангелам, свободу волі. Ми вільні робити те, що хочемо. Ми можемо обрати добро чи зло. Бог сказав, що Він ставить перед нами життя і смерть, благословення і прокляття. Потім Він сказав вибрати життя так, ніби ми не знаємо відповіді.

      З раннього дворічного віку ми ставимо себе на перше місце. Ми думаємо про себе більше, ніж про інших. У цьому світі приблизно 80 відсотків людей мають негативне ставлення, а 20 відсотків – позитивне. Ми більше покладаємось на негативну сторону життя. Наш перший інстинкт — бути негативним. Коли нас просять зробити щось, чого ми ніколи раніше не робили, наша перша відповідь: «Я не можу цього зробити». Навіть якщо Бог попросив нас зробити те, чого ми ніколи раніше не робили, ми все одно говоримо: «Я не можу цього зробити». Ми забуваємо про вірш, у якому сказано: «Я все можу в Ісусі, Який мене зміцнює». Ми можемо робити все, про що просить нас Бог. Без Бога все неможливо зробити, але з Богом ми можемо все.

      Бог ніколи не змусить нас щось робити. Ми повинні вибрати виконувати Його волю. Коли Бог попросив Йону не йти до Ніневії, він пішов протилежним шляхом. Провівши три дні в рибці. Бог попросив його знову піти до Ніневії. Бог не змушує нас нічого робити, але іноді Він просить нас не один раз. Нам ще залишається вибрати добро чи зло.


     Нова версія короля Якова
Повторення Закону 30:19 «Я закликаю сьогодні небо та землю за свідків проти вас, що я поставив перед вами життя та смерть, благословення та прокляття; тому оберіть життя, щоб жили ви та нащадки ваші.

      Нова версія короля Якова
Ісая 14:12 «Як ти впав із неба, Люцифере, сину зорі!
 13 Бо ти сказав у своєму серці: Зійду на небо, понад зорі Божі піднесу мій престол; Я також сидітиму на горі зборів На крайній стороні півночі;
 14 Я зійду над висотою хмар, буду подібний до Всевишнього.
 15 Але ви будете зведені до шеолу, до глибини ями.

Нова версія короля Якова - Єзекіїля 28:14 «Ти був помазаним херувимом, який покриває; Я утвердив тебе; Ти був на святій горі Бога; Ти ходив туди-сюди посеред вогняного каміння.
 15 Ти був досконалий у твоїх дорогах від дня твого створення, аж поки не знайдено в тобі беззаконня.
 16 Від великої торгівлі твоєї ти сповнився насильства всередині, і ти згрішив; тому Я кинув тебе, як нечисту річ, із гори Божої, і Я знищив тебе, о херувиме, із-поміж каміння вогняного. .
 17 Загордилось твоє серце через твою красу, ти зіпсував свою мудрість заради твоєї пишноти; Я кинув тебе на землю, поставив тебе перед царями, щоб вони дивилися на тебе