Λίγα λόγια για τη ζωή και τα πράγματα


           

 

Ουρανός

          Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο παράδεισος θα είναι ένα βαρετό μέρος, λόγω της εκκλησίας στην οποία πηγαίνουν ή λόγω αυτού που έχουν διδαχθεί. Όλα αυτά είναι ψέματα από τον εχθρό της ψυχής μας. Ο εχθρός θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι στην παρουσία του Θεού θα είναι βαρετό. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος. Ο Θεός μας είναι ο πιο ευγενικός Θεός που μπορεί να υπάρξει. Μας αγαπάει περισσότερο από όσο μπορούμε να φανταστούμε. Τίποτα για τον Θεό δεν μπορεί να είναι βαρετό.

      Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι πώς θα είναι ο Παράδεισος. Υπήρξαν άνθρωποι που ήταν στον Παράδεισο και επέστρεψαν για να μας πουν γι' αυτό. Μερικά από τα πράγματα για τα οποία μιλούν ή λένε οι άνθρωποι είναι μέρος αυτού που είναι ο Παράδεισος. Υπάρχουν μαργαριταρένιες πύλες. Οι δρόμοι είναι χρυσοί, υπάρχουν πολλά κοσμήματα που χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά. Υπάρχει ένα κέντρο υποδοχής, θα χρειαστούμε προσανατολισμό για το πώς είναι ο παράδεισος. Θα έχουμε νέο σώμα. Όποια ηλικία κι αν φαινόμαστε καλύτερα, θα είναι το σώμα μας. Υπάρχουν αρχοντικά που δημιουργήθηκαν για εμάς. Η γλώσσα που χρησιμοποιούμε στη γη είναι η ίδια γλώσσα που θα χρησιμοποιήσουμε στον Παράδεισο. Θα καταλάβουμε κάθε γλώσσα που συναντάμε.

      Υπάρχουν πολλά ζώα στον Παράδεισο. η Βίβλος μιλάει για άλογα, λιοντάρια και πρόβατα. Υπάρχουν επίσης μονόκεροι, ελέφαντες, ζέβρες, άγρια ​​ζώα που δεν είναι άγρια ​​στον Παράδεισο, κατοικίδια που είχαμε στη γη και πολλά άλλα. Θα στοιχημάτιζα ότι όλα τα ζώα που έχουν εξαφανιστεί στη γη, θα είναι στον Παράδεισο, όπως και οι δεινόσαυροι.

      Τα πράγματα που κάνουμε στη γη θα μπορούμε να κάνουμε και στον Παράδεισο. Μπορούμε να επιλέξουμε όλες τις δραστηριότητες που θέλουμε. Μπορούμε να παίξουμε τένις, γκολφ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο ή να πάμε για ψάρεμα. Υπάρχει ένα πράγμα που δεν είναι στον Παράδεισο και αυτό είναι τα ρολόγια. Δεν υπάρχουν μέρες, εβδομάδες, μήνες ή χρόνια, δεν χρειάζεται να ζεις με το ρολόι. Αλήθεια πιστεύεις ότι ο Θεός μας μπορεί να είναι βαρετός; Όλα τα πράγματα που έφτιαξε ο Θεός είναι για την ευχαρίστησή Του. Ο Θεός μας χαίρεται να μας δίνει αυτά τα πράγματα. Ο Θεός μας είναι ο μεγαλύτερος Δημιουργός και αγαπά να δίνει στα παιδιά Του τη δημιουργικότητά Του. Θα διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, με πιο δημιουργικά. Ο Παράδεισος είναι ένα υπέροχο μέρος.


      Έκδοση King James
Αποκάλυψη 4:11 Είσαι άξιος, Κύριε, να λάβεις δόξα και τιμή και δύναμη γιατί εσύ δημιούργησες τα πάντα, και για την ευχαρίστησή σου, είναι και δημιουργήθηκαν.

      Νέα έκδοση King James
Ιωάννης 14:2 Στο σπίτι του Πατέρα μου υπάρχουν πολλά αρχοντικά αν δεν ήταν έτσι, θα σας το έλεγα πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο.
 3 Κι αν πάω και σας ετοιμάσω τόπο, θα έρθω πάλι και θα σας πάρω κοντά μου για να είστε εκεί όπου είμαι εγώ, να είστε και εσείς.
 4 Και πού πάω το ξέρεις, και τον τρόπο που ξέρεις.

      Νέα έκδοση King James
Εβραίους 11:16 Τώρα όμως επιθυμούν μια καλύτερη, δηλαδή μια παραδεισένια χώρα. Γι' αυτό ο Θεός δεν ντρέπεται να αποκαλείται Θεός τους, γιατί ετοίμασε μια πόλη γι' αυτούς.