Λίγα λόγια για τη ζωή και τα πράγματα


           

 

Πανεμορφη

           Ανεξάρτητα από το πόσο εμφανίσιμοι είμαστε ή πόσο καλή είναι η δουλειά μας, πάντα θέλουμε κάτι περισσότερο ή διαφορετικό. Μερικές γυναίκες είναι μελαχρινές και θέλουν να είναι ξανθές. Η κόρη μου είναι φυσική ξανθιά, αλλά τα τελευταία 30 χρόνια έχει περισσότερα από 10 διαφορετικά χρώματα μαλλιών που δεν είναι ξανθά. Η εγγονή μου είναι επίσης φυσική ξανθιά αλλά τα μαλλιά της είναι μαύρα. Κάποτε δούλεψα με μια όμορφη γυναίκα που ήταν μελαχρινή και άσπρισε τα μαλλιά της ξανθά. Νόμιζα ότι φαινόταν πολύ καλύτερα ως μελαχρινή. Κάποιες γυναίκες χρησιμοποιούν πολύ μακιγιάζ και κάποιες πολύ λίγο.

      Οι άνδρες είναι λίγο διαφορετικοί από τις γυναίκες. Ενώ στα 20 τους έχουν πολλά μαλλιά. Αργότερα στη ζωή, όταν αρχίσουν να χάνουν μαλλιά. ξεκινούν με τη χτένα από πάνω ή παίρνουν ένα τουπέ και ξυρίζουν τα πάντα και ξεφλουδίζουν. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε, οπότε πηγαίνουμε για άλλα πράγματα.

      Ο Εωσφόρος ήταν ένας από τους ομορφότερους αγγέλους στον παράδεισο, αλλά υψώθηκε μπροστά στον Θεό και σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να γίνει μεγαλύτερος από τον Θεό. Ήταν ο πρώτος αμαρτωλός. Πρέπει να δείχνουμε το καλύτερο δυνατό όταν βγαίνουμε δημόσια. Αλλά δεν πρέπει να σηκώνουμε τον εαυτό μας έτσι ώστε να πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από οποιονδήποτε άλλον. Ο Ιωάννης είπε ότι Αυτός πρέπει να αυξηθεί, αλλά εγώ πρέπει να μειώσω.

      Όταν μεγαλώνουμε, η εμφάνισή μας αρχίζει να ξεθωριάζει. Το τι είμαστε εξωτερικά δεν είναι σημαντικό. Αυτό που είμαστε μέσα μας, είναι το πιο σημαντικό. Μπορεί να είμαστε άσχημοι εξωτερικά, αλλά μπορούμε να είμαστε όμορφοι εσωτερικά. Αυτό που είμαστε ενώπιον του Θεού είναι αυτό που μας κάνει όμορφους. Ο Θεός δεν κοιτάζει το εξωτερικό μας Κοιτάζει το εσωτερικό μας (την καρδιά μας). Βλέπει πόσο όμορφοι είμαστε όταν πλησιάζουμε πιο κοντά Του με το πνεύμα μας.


      Νέα έκδοση King James
Ιωάννης 3:30 Αυτός πρέπει να αυξηθεί, αλλά εγώ να μειωθώ.

       Έκδοση King James
Ψαλμοί 39:5 Ιδού, έκανες τις μέρες μου σαν πλάτος χεριού. και η ηλικία μου είναι σαν τίποτα μπροστά σου: αληθώς κάθε άνθρωπος στην καλύτερη του κατάσταση είναι εντελώς ματαιόδοξος.

      Έκδοση King James
Ησαΐας 59:4 Κανείς δεν επικαλείται δικαιοσύνη, ούτε επικαλείται την αλήθεια εμπιστεύονται στη ματαιότητα και λένε ψέματα. συλλαμβάνουν κακία, και γεννούν ανομία.

      Νέα έκδοση King James - Μιλώντας για τον Εωσφόρο
Ιεζεκιήλ 28:17 Η καρδιά σου υψώθηκε λόγω της ομορφιάς σου διέφθειρες τη σοφία σου για χάρη της λαμπρότητάς σου σε έριξα στη γη, σε έβαλα μπροστά σε βασιλιάδες, για να σε κοιτάξουν.