Λίγα λόγια για τη ζωή και τα πράγματα


           

 

Γίγαντες

           Όταν ο Γολιάθ πήγε στο πεδίο της μάχης για να αντιμετωπίσει τον Δαβίδ, ήταν ντυμένος με πανοπλία, με σπαθί και ασπίδα. Όταν ο Ντέιβιντ πήγε στο πεδίο της μάχης είχε μια σφεντόνα. Αν και είχε σκοτώσει μια αρκούδα και ένα λιοντάρι, δεν εξαρτιόταν από το τι είχε κάνει στο παρελθόν. Πήγε στο πεδίο της μάχης στο όνομα του Κυρίου.

      Όλοι έχουμε γίγαντες στη ζωή μας. Ο σύζυγός μας μας αφήνει, χάνουμε δουλειά, ο γιατρός λέει ότι έχουμε καρκίνο και πολλά άλλα πράγματα. Ανεξάρτητα από τον γίγαντα που αντιμετωπίζουμε, δεν τον αντιμετωπίζουμε σε αυτό το επίγειο βασίλειο, τους αντιμετωπίζουμε στο πνευματικό βασίλειο. Ο εχθρός μας επιτίθεται επειδή προσπαθεί να μας επιβραδύνει ώστε να μην μπορέσουμε να εκπληρώσουμε όλα όσα θέλει ο Θεός να κάνουμε. Αν μπορεί να μας κάνει να επικεντρωθούμε σε αυτούς τους γήινους γίγαντες, έχει κερδίσει τη μάχη. Τον συναντάμε στο πεδίο της μάχης στο πνευματικό βασίλειο και εμπιστευόμαστε τον Θεό, γιατί ο Θεός είπε ότι η μάχη ανήκει σε Αυτόν. Θα παλέψει για εμάς, δεν χάνει ποτέ.

      Όταν ο Ιησούς πέθανε για εμάς, πήρε πίσω τα κλειδιά που ήταν η εξουσία του σατανά και μας έδωσε την εξουσία στο πνευματικό βασίλειο να επιτεθούμε στους εχθρούς μας. Έχουμε την εξουσία να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προσπαθεί να μας βάλει ο εχθρός. Δεν υπάρχουν γίγαντες που να μην μπορούμε να ξεπεράσουμε.


      Νέα έκδοση King James
Α' Σαμουήλ 17:45 Τότε ο Δαβίδ είπε στον Φιλισταίο: Εσύ έρχεσαι σε μένα με σπαθί, με δόρυ και με ακόντιο εγώ όμως έρχομαι σε σένα στο όνομα του Κυρίου των δυνάμεων, του Θεού των στρατευμάτων του Ισραήλ, τον οποίο αψηφήσατε.
 46 Σήμερα ο Κύριος θα σε παραδώσει στα χέρια μου, και θα σε χτυπήσω και θα σου πάρω το κεφάλι και σήμερα θα δώσω τα πτώματα του στρατοπέδου των Φιλισταίων στα πουλιά του ουρανού και στα θηρία του τη γη, για να μάθει όλη η γη ότι υπάρχει Θεός στον Ισραήλ.

      Νέα έκδοση King James
Αποκάλυψη 1:18 "Εγώ είμαι αυτός που ζει, και πέθανα, και ιδού, είμαι ζωντανός για πάντα. Αμήν. Και έχω τα κλειδιά του Άδη και του Θανάτου.