Слово про життя і речі


           

 

Він Бачить Мене

          Наші слова - це найсильніше, що у нас є. Ми маємо силу життя і смерті на наших язиках. Те, що ми говоримо, може говорити про життя чи смерть у свою власну душу, а також про свого чоловіка та дітей. Язик є дуже потужною зброєю на добро чи зло. Ми маємо те, що ми говоримо, що маємо, і Бог не може благословити нас, якщо ми говоримо проти того, що Він хоче нам дати.

      Коли народ Ізраїлю не захотів йти в обітовану землю, тому що це було важко зробити, і вони скаржилися, Господь сказав у Числах 14:28: «Скажіть їм: «Як Я живий, — говорить Господь, — як ти говорив у Моїм слуху, так Я зроблю з тобою: «Ми маємо те, що говоримо, що маємо.

      Коли Ісус сказав Петру в Євангелії від Луки 5:4 … Він сказав Симону: «Відпустіться в безодню і закиньте свої сіті на улов».
 5 Але Симон відповів і сказав Йому: «Учителю, ми цілу ніч трудилися і нічого не спіймали, але за словом Твоїм я закину сітку». Петро довіряв слову, яке сказав Ісус.

       Коли ми довіряємо Богу, ми не будемо говорити проти Його Слова. Деякі люди будуть сперечатися про те, що сказано в Слові Божому. Бог не мав на увазі те чи це чи що завгодно. Нам потрібно сприймати те, що говорить Біблія, так, ніби Бог говорить до нас сьогодні, і Він розмовляє з нами і думає, чи будемо ми довіряти Йому чи ні. На моє слово ми будемо довіряти нашому Богу.


      Нова версія короля Якова
Матвія 12:36 «А я кажу вам, що за кожне пусте слово, яке скажуть люди, вони дадуть відповідь у день суду.
 37 Бо за слова твої будеш виправданий, і за слова твої будеш засуджений.

      Нова версія короля Якова
1 Kings 17:1 ¶ І сказав тішбіянин Ілля, з мешканців Ґілеаду, до Ахава: «Як живий Господь, Бог Ізраїлів, перед Яким я стою, не буде роси й дощу в ці роки, хіба що за моїм словом. "